Blogdreams archív – Itt a biosz, hol a biosz?

23 05 2007

Hajaj gyerekek, itt a tavasz, lassan nyár. Erről több dolog is tanúskodik, egyrészt ugye a globális hevülés miatti 20000 K fok, másrészt meg a lányok. Na de most, térjünk rá a mai eseményekre.

Megjegyzem, ez az első bejegyzés az Ojjektum kategóriában, és kéretik nem elolvasni, ha nem szeretni ironizmust, flegmáskodást, sajátos szemléletmódot, hátrányos megkülönböztetést, obszcenitást, és egyebeket, mert az Ojjektum típusú írások ilyenek lesznek. Kérem csak az olvassa el, aki gyakorlott blogolvasó, és nem zavarják a kicsinyes nézeteim.

2007. május 23, szerda, 20000 K fok. Állva utazok a 75-ös trolibuszon, a hőség ellenére bedrótozva mp3-mal, és igyekszem túlélni a körülményeket. Figyelmes leszek arra, hogy a nem messze ülő csaj lány szemmel láthatólag iskolával összeköthető tevékenységet űz, lévén egy könyvben rikító neonzöld kiemelővel húzogatja ki a szöveget. A következő több tízezer századmásodperc alatt sikerült rájönnöm, hogy a könyv egy biológia tankönyv. Méghozzá lapdesignjából ítélve a Mozaik kiadótól. Ugyanilyen volt nekem is. (Valamikor ősrégen talán.) Más könyvekben nem igazán vannak leírások a szervrendszerekről… 😐 Egyébként ha valakit érdekel, a csaj lány az a laza stílusú volt, szőke, napszemcsivel, szandál, bokakötő, et cetera, et cetera. Szóval…

Hmmm, először a nemtudom melyik szervrendszer (lábfejeket láttam), aztán jött a kiválasztó (vesécske, májacska), aztán az, amit mindig tanév végére hagynak, a szaporító. 😀 Nem vagyok egy sasszem, de idáig kivirítottak a címszavak a szövegből, pláne zöldben. Nah most tudjátok, előbb van a gyengébbik nem, az elsőbbség elvén, és utána vagyunk mink disznajok. Szal hát van az a gyönyörűségesen illusztrált keresztmetszeti (“láncfűrésszel készített”) ábra, ilyen… mindenfélékről. Ez eddig színtiszta edukáció. De a kiegészítő dekorációk már nem annyira! :S Csak címszavakban, ha már tankönyvekről van szó: a piros tollal odafirkantott 18-as karika, egy vízszintes “irányjelző” nyíl (ijen ni: <——) melynek origóját nem tisztázom, és nehogy elfelejtsem, hogy a “lényeg” ki volt emelve zöld kiemelővel, ilyen enyhén görbe pajzs alakban. 😀 Szánalmas lény vagyok, tudom, de nem bírtam megállni, hogy ne vigyorodjak el ezeken a kusztomizációkon. :] Sajnos épp a Bloodhound Gang Bad Touch című száma ment a fülembe. XD

Elnézést kérek minden szőke lánytól, nem szándékom lealacsonyítani bárkinek az érdeklődési körét/affinitását/unaloműző alkotását. Amennyiben ez mégis megtörténne, hajlandó leszek éhes macskák közé feküdni egy adag Whiskassal a kezemben. Nos, mára ennyi az Ojjektumból… Majd lesznek még hasonló degradatív cikkek, ha lesz ötletem. Jó sülést!


Műveletek

Alapinformációk

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt szereti: