Visual kei = Adonisz döntött, és homó lett – Fangörlnyáltenger desu

31 07 2008

Nos, azt hiszem nagyon itt az ideje szórakoztatnom (avagy untatnom) az olvasóimat, ezért előhúztam a szívemcsücske témát, a visual keit! Alig várom, hogy újra dícséreteket kapjak, hogy milyen iszonyat retardált vagyok, és mennyire jól ki tudom fejteni a nagy semmit. Szóval kedves nagyérdemű, kérem tóduljanak befelé a műsorra, csak tessék, csak tessék! (Képekkel!)

Cuki érett férfiak szimpatikus csapata.

Cuki érett férfiak szimpatikus csapata.

Atya hidrogénatom. Mindenekelőtt tisztáznunk kell, mi is a visual kei.
A visual kei egy Japánban honos zenei irányzat, ami a rockzenére épül (ilyen szempontból a j-rock egyik alfaja), amelyikben nővé sminkelt, festett hajú, egyébként jóképűnek tartott japán metroszexuális fiúk hagyományos éneklést és hörgést használva, csalódással járó vagy beteljesületlen szerelmekről, valamint különféle pesszimista, nihilista és elvont pszichológiai blabla témákról tartanak zenés drámaelőadást egy színházból kölcsönzött díszleteket alkalmazó óriásbabaházban, miközben előttük szexuális extázisba esett fiatal lányok ezrei a Velencei-tavat megszégyenítő mennyiségű nyálat termelve sikoltoznak, vonaglanak és hadonásznak (valamint fehérneműket dobálnak), annak érdekében, hogy hozzáérhessenek kedvenc előadójuk cipőjének poros orrához.

Mert ezek a lányok, akik a visual kei stílus hívei, olthatatlan, kielégítetlen (lol) szerelmet éreznek a kedvenc bandatagok, főképpen vokalisták iránt.

Természetesen, ez az előbbi csak egy sekélyes és hivataloskodó definíció, így sok helyen pontatlan, például ott, hogy a fiatal lányok csak a srácok cipőjének orrához szeretnének hozzáérni; ez így helytelen, a dolog úgy néz ki, hogy a lányok (továbbiakban: fangörlök) a bandatagok minden létező testrészéhez szívesen hozzányúlnának, sőt hovatovább, a lehető legnagyobb meztelen bőrfelületükkel szeretnének kontaktust létesíteni a hasonlóképpen elképzelendő vokalistával, hogy minden pórusukon keresztül magukba tudják szívni szerelmük tárgyának esszenciáját. A rajongásnak egy új formáját bizonyítja a “velem bármit megtehetne, csak vele lehessek” hozzáállás, amelynek részleteit a 18-as karika hiányára hivatkozva nem részletezhetem egyelőre, de higgyétek el, szaftos. ;3 (És akkor meg se említem, hogy 12-13 éves leányzók is bevállalnának mindent a vokalista figyelméért cserébe~ PEDOBEAR IS MOANING!)

Beszéljünk a Japánon kívüli fangörlökről! A helyzet velük kapcsolatban csak annyiban más, hogy ők jobb híján csak a számítógépük billentyűzetére csorgathatják a nyálukat, a színpad előtti beton helyett, mikor épp a kedvenc előadójuk PV-it fogadják magukba YouTube-ról. De ne higgyük, hogy távolinak éreznék rajongásuk tárgyait! Elég csak elfordítaniuk a fejüket a falra kiragasztott poszterek felé, és máris jóleső melegség tölti el szívüket (is)! :3

Hogy könnyebben felismerhessük, ha visual kei fangörllel találkozunk, leírom az átlag VK Fangörl paramétereit:
Fiatal. (Lehetőleg minél korábban kezdje, a 12 éves kor a javasolt.)
Festett a haja. (Ha fiatal, az se baj. Ha fekete, szőkítse, vagy tegyen bele lila/piros csíkot. Ha barna, szőkítse. Ha szőke, tegyen bele fekete/lila/rózsaszín/piros/kék csíkot. Ha vörös, fesse lilára, vagy szőkítse. A lényeg, hogy ne legyen természetes hajszíne.)
Erősen sminkelt. (Lehetőleg minimum 3x annyi szemfestéket használjon, mint átlagos, nem VK Fangörl kortársai.)
Gothic lolita stílusú, vagy ennek alfajait képviselő ruházatot hord./Fekete ruhákat hord. (Ajánlott, hogy keverje a Hello Kitty-ket a halálfejekkel.)
VK fansite-ja van és VK poszterekkel tapétázza szobáját. (Mindenképp tanácsos az ágy mellé tenni a legkívánatosabb példányokat.)
Az átlagnál nagyobb az egója. (Előszeretettel hivatkozik arra, hogy ő nagyon jól érzi magát a saját közösségében, és aki ezt nem érti meg, az finoman szólva is egy retardált vadbarom és japanhater.)
Kissé antiszociális. (Mi érne fel egy otthoni -akár virtuális- VK szentéllyel, amíg nem koncertezik Magyarországon vagy valamelyik környező országban a kedvenc VK bandája? Semmi sem.)
Ennek a pontnak nem tudok nevet adni. (Minden további nélkül betanul és énekelget olyan dalokat, amelyekben olyan magasztos témák merülnek fel, mint pl. k*rvák, keksz, drog, és halál.)
Yaoi-fan. (Axióma; minden visual kei fangörl egyben yaoi fangörl. A kettő tökéletesen kiegészíti egymást, hiszen a heterokekszuális fangörlxVKbandatag BDSM képzelgések mellett tökéletesen megférnek a VKbandatagxVKbandatag típusú homokekszuális fantazmagóriák is.)

Így tehát már rögtön ki tudjuk szúrni, ha egy VK Fangörllel találkozunk, így el tudjuk kerülni a kilátástalan kapcsolatfelvételt, lévén, mi nem vagyunk VK Fangörlök, nem lenne érdemleges közös beszédtémánk. Hiszen köztudott, hogy a VK Fangörlök idejük túlnyomó részében VK bandákról és a VK zenei életről fecserésznek hasonló fajtársaik között. Valamint említésre méltó érdekes tulajdonsága még a VK Fangörlöknek, hogy nem csak pár bandát ismernek; nem, micsoda badarság, ők Japán összes visual kei bandáját ismerik bandatagokkal együtt! Legfeljebb nem szeretik mindet. De mindet meg kell próbálni legalább egyszer, tudjátok, “band-of-the-week” szisztéma alapján, és ugye majd eldől, melyik kerül be az örök favok közé. Ez egyébként teljesítmény, íme egy rövid ízelítő azon vizuál kéj bandákból, amelyeket minden valamirevaló VK Fangörl kívülről ismer, mert ez a norma:
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Visual_kei_artists
De ez csak töredéke egy átlag VK Fangörl ismereti körének, hiszen egy 2 éve a VK-nak hódoló kamaszlány már szinte az egész japán rockzenei világot feltérképezte. Nem akkora ország az, istenkém.

De ne legyünk felszínesek! Azért ne felejtsük el megvizsgálni, miért is gyönyörű és művészi a visual kei!

Metrokekszuális jóarcok elvokalizálják nekünk a szerelem rejtélyeit, vagy legalábbis valami intellektuálisnak álcázott pszichoemocionális fost, amiben angyalokról meg ördögökről van szó, miközben agyonzúzzák a gitárokat. Apropó gitár. A VK bandák szeretik használni a rendelkezésükre álló fallikus szimbólumokat, úgymint ujjak, gitár, és mikrofon, hogy ezzel rövid időtartamokra még jobban megnöveljék a már így is nedves közönség sikításának decibellszintjét. Kérdem én, ez mi, ha nem művészet?
Eme nemes célok véghezviteléhez elengedhetetlen a rikító vörös/kék/citromsárga/zöld, vagy egyenesen töbszínű haj, ami bónuszként jó, ha minimum egy méter magas taréjt/rádióadótornyot formál (de nem kötelező), a glitteres, vagy éppenséggel fekete gótos ruházat, a virágok, keresztek, és egyéb viktoriánus korabeli romanticista biszbaszok, valamint a modelleket, pornószínésznőket és plázapicsákat megszégyenítő smink. (Ja meg a falfehér/vizihulla arcfesték.) Valamint elengedhetetlen, hogy a banda színpadi drámaelőadásába vigyenek valami morbid, abszurd vagy szürreális elemet, példának okáért művért és zombi vámpírokat. A stílusok és eszmék gyönyörűen keverednek eme olvasztótégelyben. És mint tudjuk, mindennek megvan az értelme az univerzumban.

Az új emberi faj prototipusai. Kap tőlem egy csokit, aki jól tippeli meg, melyikőjük nő. VK Fangörlök nem játszhatnak!

Az új emberi faj prototípusai. Kap tőlem egy csokit, aki jól tippeli meg, melyikőjük nő. VK Fangörlök nem játszhatnak!

A fangörlök számára álmaik hercege, a kedvenc bandájuk énekese Adonisz, az isteni szépségű Adonisz, ki saját nemét érti meg, ennélfogva átveszi a Nő szerepét, hogy teljesen meg tudja élni érzelmeit. És a mennyei manna cseppjeit élvező Fangörlök szentélyt állítanak kedvenc hímnemű istennőjüknek, az ő egyetlen Adoniszuknak. The End. ❤

Az a nagyon gáz, hogy egyikükre-másikukra nagyon gerjednének a fiúk, ha nem tudnák, hogy nekik is himbilimbijük van. LOL?

Az a nagyon gáz, hogy egyikükre-másikukra nagyon gerjednének a fiúk, ha nem tudnák, hogy nekik is himbilimbijük van. LOL?


Műveletek

Alapinformációk

191 hozzászólás

16 12 2009
eszter'81

… forgass pár nyelvkönyvet is, ha már itt tartunk. merő véletlenségből jártam egyetemre, ahol nyelvtudományt is tanultam, és az ÖSSZES nyelvkönyvben és helyesírás szabályzatba benne van, hogy vessző után helyet kell kihagyni, mert a valóságban is így ír (jogos: a normális ember).

16 12 2009
...

Nem találsz te sehova se.Miért hánynék én a tükörbe?,nem kell belenéznem hogy lássam magam…(tudom ez magas)Te vagy a kis tinipicsák szintjén akik így tudnak csak írni,menjél nyaljál sót,meg nézzed Hannah Montana-t.

16 12 2009
...

Neked amúgy nem menned kellene dolgozni,ha már kifőztél???

16 12 2009
eszter'81

nyugóca, ráérek, ne izgulj. 🙂 én állnék a tinipicsák szintjén? azért vágod a Hannah Montana-t (ne haragudj, de én sajna nem nézek ilyeneket), meg te kezdtél VK-s témába írni, de sebaj, megbocsájtjuk. az eddigi kommentjeidből pedig valóban lesüt, hogy egy érett, a társadalomnak hasznos tagjával beszélgetek (még mielőtt örülnél, ez irónia volt). 😛

16 12 2009
...

Rá nem nézek egyre se ribike,nekem elég 1 fasz az életembe,meg nekem dolgom van itthon,de neked biztos nincs jobb dolgod csak kúrni össze-vissza.Látom komment törölve.Na,mindegy,a lényeg hogy a szaros IP-t ne rakd vissza.

16 12 2009
...

Mi az hogy vágom?,hallottam róla hogy létezik.Igen írtam,hogy miért van ez,de csak beszólások jöttek rá,ezért kezdtem az egészet.Leszarom ezt a társadalmat,utálom a beszari magyarokat is.

16 12 2009
eszter'81

mi lehet olyan fontos dolog? más blogján fröcsögni? …és jól fizet? mert gondolom más bevételi forrásod nincsen. hahaha én kúrok félre, ezt már kitárgyaltuk úgy gondolom. a kommentek meg nem lettek törölve, csak már nem fért el az oldalon, és egy másik lapba tömörítette. a kommentem alatt láthatsz is egy olyat szürkén, hogy older comments, ami magyarul azt jelenti, hogy régebbi kommentek. Kattints rá, aztán ámulj és bámul. na, akkor kinek hol is áll a szintje?

16 12 2009
eszter'81

“Leszarom ezt a társadalmat,utálom a beszari magyarokat is.”
akkor itt az idő, hogy elhúzz Romániába, vagy Ugandába. légy egyszer rendes, és tedd ezt meg nekünk, te is jól járnál. 😉

16 12 2009
LittleMissFairy

Ammm…elárulom nem lettek törölve a kommentek, csak egy oldalon “xy” számú komment jelenik meg, a többit megtalálod ha legörgetsz az oldal aljára és rákattintasz az “Older Comments”-re!

16 12 2009
LittleMissFairy

Bocsánat! Eszter már elmondta előttem, nem jeleníti meg azokat a kommeneteket, amik akkor jöttek mikor kommentet írtam!

16 12 2009
eszter'81

legalább így majd felfogja, ha kétszer látja ugyanazt. 🙂

16 12 2009
...

Amíg az ilyen retkek beszólogatnak nem hagyhatom szó nélkül ennyi.Most azzal jössz,hogy én félrekúrnék?,na elmész a redvás kurva ****-ba te gethes!Neked van méret mániád,hogy néger fasz alatt már nem kell az ember.Már észrevettem a másik lapot,jéé ámulj 😀 Utálom azokat is és az összes más nemzetet,egyedül Japánt szeretem.Neked elég lesz ha a kukáig elvánszorogsz,persze ha már végeztél az 5-6 emberrel és letörölted a szádról…

16 12 2009
LittleMissFairy

Úgy látom nagyon érdekel téged a “kúrás” mint téma és mint szabadidős(?) tevékenység! Információid meghaladják az átlag ember szintjét, mondd mióta foglalkozol ezzel?? Talán 14 éves korod óta???

16 12 2009
eszter'81

én nem mondtam semmit, te magad vetted magadra, amiből egyenesen következik… 🙂 gondolom a többit tudod. 🙂 nincs méret mániám, csak úgy alakult. tudod, szexelésnél így megy, és “hős” 😉 kedvesem nem szégyellhet semmit. és én sem. ellenben veled, drágám. húzzál csak japánba, aztán majd ne csodálkozz, ha úgy végzed, mint Renée Hartevelt (http://en.wikipedia.org/wiki/Issei_Sagawa). majd küldjél képeslapot! 🙂 🙂 🙂

16 12 2009
...

Ha tudni akarod 18 éves voltam az elsőnél és csak 2-en jártak bennem te olcsó kis kurva!,magadból indulsz ki te is,biztos 14 vagy és a fél iskola kúrogat. Nem nézem meg ki az,leszarom.Te végzed majd úgy ahogy nem akarod.Megyek örömmel ha kifizeted a repülőjegyet…Nincs mit szégyelned?,van egód baszod a semmire.

16 12 2009
eszter'81

Semmire? Te miről beszélsz? 😀 tökéletes harmóniában élek a párommal, egyedül, nem szülők nyakán élek, és van munkám, egyetemet is végeztem. te mit tudsz felmutatni a krónikus japánimádatodon kívül? ja, hogy semmit. értem. de látom, nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy majd a japán nép tolerálni fogja ezt a viselkedésedet, de majd ha kimész, úgyis meglátod, hogy attól, mert ismersz két VK bandát, meg láttál 3 narutó epizódot, attól még nem leszel törzsgyökeres japán, csak egy bugyuta gaijin, akinek ebből áll az élete, és még házimunkára sem képes. az ilyeneket hívják úgy, hogy életképtelenek. és attól, mert egy idegen kúltúrába fogsz költözni (vagy nem), nem fog megváltozni.
és én vagyok az, aki úgy végzi, ahogy nem akarom? ez fenyegetés akart lenni, vagy csak arcoskodás a virtuális térben? 🙂

16 12 2009
...

Én az élettársammal élek.Nem vagyok képes házimunkára?,belátsz a szobába vagy mi?,itt a padlóról ehetnél…Mennyi irónia,csak kár hogy nincs igazad.

16 12 2009
eszter'81

ebből a kommentedből, pedig igazán leszűrhető, hogy igazam van. 😛 nah, itt az idő a pakolásra drágám, ne rontsd itt tovább a levegőt, és álmodozz csak tovább. én most meg már igazán megyek vissza munkába, valakinek azt is kell csinálni. 😛

16 12 2009
...

Harmónia persze,megnéznélek titeket külön-külön hogy csaljátok-e egymást a nagy harmónia közepette,vagy épp társasba nyomjátok…Mert az nem harmónia.Mondtam már,aki megérdemli azzal így beszélek.Ha te kimennél ott halnál meg,mert azt se tudnád mi hol,merre,hány 100 méter…

16 12 2009
...

Én lassan végzek a főzéssel és takarítok de az persze nem házimunka.Állj sorba,csak nehogy lekésd az osztást.

16 12 2009
LittleMissFairy

A fél iskola kúrogat? Hmm….Érdekes egyszer se voltam még fiúval…de te biztos jobban tudod!

16 12 2009
...

Ti is biztos jobban ismertek…

16 12 2009
LittleMissFairy

Figy, mondanám hogy te kezdted ezt az egészet, de fölösleges…Mindegy…Szerintem, ha valami nem tetszik kulturáltan kéne megmondani és utána el kellene menni, vagy normálisan írni…Nem mindenkire okádni a gennyet…Légyszíves, többet ne gyere ide, vagy legyél normális.

16 12 2009
...

Nem látom mit írtam először,de az biztos hogy benne volt miért öltöznek így bizonyos zenekarok,erre Rev csak kötekedett,én meg nem hagytam ennyi történt.Nem akartam írogatni ilyeneket,csak leírni miért öltöznek úgy…

16 12 2009
LittleMissFairy

Jó, értem én…De Rev, nagyon rendes ember…Biztos, hogy normális lett volna, ha te is normálisan kommentálsz…De elárulok neked egy titkot: Ne vedd őt halálosan komolyan, ha ilyen dolgokról van szó ( ha kifikáz valamit/valakit ).

16 12 2009
...

Akkor biztos az,de írtam már,hogy mindig elbeszéltünk egymás mellett,így senki nem értett meg senkit.Én mindent komolyan veszek és hátsó szándékot látok minden mögött :S

16 12 2009
LittleMissFairy

Hidd el, nem hazudok. Tényleg normális. Szerintem mindenki felfogta és megértette, amit a másik írt, mondott. De épp ez a baj, hogy mindent komolyan veszel.

16 12 2009
eszter'81

“Ti is biztos jobban ismertek…”
ezek szerint te sem ismersz itt mindenkit, csak alaptalanul vádaskodsz. de mindegy, csak poénból, olvasd vissza az eddigi kommentjeidet és válaszaidat, és miután végeztél, tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy “miért vagyok én még itt, és mit akarok bizonyítani”? de végül is állampolgári jogod annyi ember előtt hülyét csinálni magadból, amennyi előtt akarsz, ahogy érzed.
ha megfogadsz egy tanácsot:
én a helyedben nagyon elgondolkoznék azon, hogy kinek mit mondtam és miért, és egy hatalmasat mea culpáznék. az nem szégyen, mindenki volt ilyen helyzetben, a döntés rajtad áll. itt te hoztad ki mindenkiből ezt a stílust, hát ne csodálkozz rajta, ha úgy vágnak vissza, ahogy. mert amúgy én sem írok így. írd le normálisan mit akarsz, és majd az emberek is normálisan állnak majd hozzád.
puszibéke.

16 12 2009
sjonna

Nem szeretem a disco zenét kockaribancka, de a buzi japán fiúegyütteseket még kevésbé. Ez az, szard le a társadalmat mert egy blogon leírták hogy szar vagy, meg a zenéd is. 😀 Mint egy 8 éves hülye gyerek, találsz sokat angol nyelven is, keresgélj. Segítek:

visual kei gay
visual kei sucks
visual kei shit

stb… 😀

16 12 2009
...

16 12 2009
...

Viszont neked is a saját stílusodban 😀

16 12 2009
eszter'81

Ez csak természetes. 🙂

16 12 2009
LittleMissFairy

Sjonna! Most próbáljuk lenyugtatni és megmondani neki, hogy ne fáradjon tovább és hagyja ezt az egészet abba….Légyszíves ne baszd fel megint!

16 12 2009
eszter'81

sjonna is jókor fut be. 😛

16 12 2009
...

Nem sikerül neki nyugi 😀 Akárkik között lehetnek melegek,még azok között is,akiket ő szeret. 😀

16 12 2009
sjonna

Hagy őrjöngjön… egyébként nem kívánok itt ülni reggelig, fáradna azzal a franc hogy nyugtatni kell. Felőlem fejelgetheti is a billentyűzetet.

16 12 2009
LittleMissFairy

Jó, Sjonna! De azért mi, itt ülhetünk és nyugtatgathatjuk reggelig…

16 12 2009
eszter'81

ignoráld az ilyen kommenteket. menny ki a levegőre, építs hóembert, ültess virágokat, simogass őzikét, és meglátod, szebb lesz a világ. 😀
(ez jó brutál nyálasra sikeredett)

16 12 2009
sjonna

Felőlem. 😀

16 12 2009
...

Igen,az állatokat szeretem 😀 Most szekrényt rendezek,mert már nincs hova tenni a tésztákat stb… 😀

16 12 2009
Rev

YAY SHITSTORM!!! Sjonna, te is cuki vagy!

>Down to Hell
Eddig nem élveztem, sőt untam már, de ez a szarság feldobta a kedvemet. Nem akarok itt baszakodni megint, de jó lenne megérteni, hogy itt ki hibázott, és ki hordhatja le a másikat. Én csak ironikusan beoltottam a visual kei bandákat, meg a fanjaikat, nem írtam rájuk olyan dolgokat, olyan trágár stílusban, ami miatt így fel kéne magát húznia bárkinek is. Erre jön valaki, aki kurvára felhúzza magát, és olyat reagál NEKEM címezve, amiben a nyomoréktól a köcsögön át a faszverő lúzerig minden benne van. Nem ismer, de elkezd személyeskedni, és beállít engem egy vesztes selejtnek, aztán csodálkozik, hogy vidéki akárminek tartják, meg hogy visszakapja a saját stílusát (amiben sok a “fasz” szó). Nem bazmeg, nem vagyok büszke pesti, és olyan kurva mindegy nekem, hogy hol lakok, ha vidéki lennék, valószínűleg ugyanúgy megírtam volna ezt a cikket.

Szal azért írtam úgy vissza, MERT olyan stílusban kaptam valamit, ami nem volt indokolt, és habár nem szeretek ilyen alpárian fogalmazni, az illem úgy kívánta, hogy visszaadjam. Az más dolog, hogy hatástalan volt. Mindegy. Egyszerűen csak nem kéne komolyan venni az internetet, én nem személyeskedtem, velem se személyeskedjenek. Mivel ez az én blogom, gondoltam, hogy az “okos enged, szamár szenved” elvben megengedhetem a szamár szerepét és az utolsó szó jogát, de nem jött össze.

Annyit mondanék, hogy attól még, hogy nem tetszik amit írok a visual keiről, még nem vagyok se köcsög, se buzi, se nyomorék, se fogyatékos, és nem azért írom, hogy a felháborodott kommentekre verjem, vagy mert nincsenek barátaim. De mikor idejöttél ELŐSZÖR, ilyeneket voltál képes írni nekem:
“Először is,(tudatlan balfasz vagy)nem mindegyik sminkeli nőnek magát!”
“Köztük épp annyi buzi van,mint amennyi a világban bárhol,ezért ne állítsd be úgy,mintha csak a Visual Kei stílusúak között lennének buzik!(nagyobb férfiak mint te).”
“Meg a mai disco-zene baszod tele van nyögésekkel,erre büszke lehetsz,akkor már mindegy,ha pornót nézel!Szánalmas.Ezért nem értem mit pattogsz itt,inkább a saját házad táján sepregess előbb!”
“Te akarsz itt mást kioktatni és leszégyeníteni?Bújj el….”
“Miért koncertezne ebben a retek országban egy ilyen zenekar,mikor tele van ilyen előítéletes köcsögöktől mint te?
Bár nem értem miért vannak előítéleteid,mikor a leszbiket,pornós kurvákat biztos elfogadod,na mindegy.”
“Te talán nem jegyzel meg szövegeket a kedvenc dalaidból fogyatékos?”
“De akkor utána nézek és ha egy szavad se lehetne,lealázlak mint a szart…”
“Akkor elmondom neked,hogy szerepet játszanak a szinpadon(de lehet magyarázni egy agyhalottnak)
Nem viccből öltöznek sokszor (nem mindig!) nőnek,hogy a magadfajta hülyegyerekek verjék rájuk a faszukat,hanem mert a ruhákkal és a zenéjükkel egy kort idéznek.Nyisd ki a füled is!”
“Utána pofázz.Bár lehet csaj vagy,ahogy nézem az írásod.De akkor nagyon csuda lehetsz,ha szekálsz valakit,mert már szebb mint egy nő!(és ráállna a farkad vagy féltékeny vagy rá)”
“Kissebbségi komplexusod van bőven.”
“Ezért elbújhatsz,mutass egy zenekart,aminek az egyik tagja ilyen sok mindenhez ért”
“Az bezzeg nem baj nektek,ha női énekesek vonaglanak a szinpadon,miért is lenne?,arra veritek a faszotokat nem a zene tetszik amit énekelnek,szégyenek vagytok!”

Na EZEK miatt mentem bele a trágárkodásba, mert mindennek van határa, amit a saját (egyébként igenis látogatott, ott van oldalt a számláló) blogomon megtűrök. Az IP-det meg nem akartam kitiltani az oldalról, hogy ne tudj kommentelni, reméltem, hogy nem lesz rá szükség.

Utálom azokat is és az összes más nemzetet,egyedül Japánt szeretem.
Ez meg nem egészséges. Főleg, hogy a magyarokat se, csak Japánt. :/

>Eszter
Téged még nem ismerlek, de köszi.

16 12 2009
eszter'81

>Rev
ugyan, nincs mit, remélem a vita és a probléma ezáltal megoldódott! 😉
ha esetleg lesz még ilyen, számíthatsz a visszatérésemre! 😛

16 12 2009
...

Tényleg én kezdtem… :S 😀 Van mit szeretni ebben az országban?Látom hogy viselkednek az emberek és megutáltam ezt az országot…Jó Éjt!

16 12 2009
LittleMissFairy

Igen, van mit szeretni itt! Nem a környezet, hanem azok az illetők akik mellettünk vannak, az apró örömök, amit nyújthat akár egy új manga, vagy egy régi ismerőssel való találkozás! Gondolj bele, ha nem ebben az országba születtél volna, akkor nem ismerhetted volna meg azokat az embereket, akiket most a barátodnak nevezhetsz. Nagy valószínűséggel, én kiköltözök majd egy másik országba, de soha, soha nem fogom elfelejteni azokat, akiket itt ismertem meg.

18 04 2010
Kiss

Nah látod de értelmes volt kötöszködnöd te is kiköltözöl más országba ő is el akar innen menni ennyi…. sok hülye komment …………

18 04 2010
LittleMissFairy

Én nem a saját elhatározásom miatt költözök ki. Sokat nem dönthetek róla, mert még nem vagyok felnőtt, és bizony addig édesanyám mondja meg. Most meg beszólhatsz, hogy anyuci pici lánya vagyok. Látod, érdemes volt kötözködni, amíg nem tudod, hogy mi, miért van. És bocs, nem én kezdtem el beszólogatni neki, de hál’ istennek ezt a vitát lezártuk, de azt hiszem, felőled egy újabb macska-párbaj szaga érződik. Értékeltem a másik két kommentedet, mert láttam benned az értelmet, de ezután a hozzászólás után, sikerült elérned azt, hogy még egyszer meggondoljam, a dolgokat.( A helyesírásra nem térnék ki, de nem foghatod arra, a “halynal”-t, meg a “mindeggy”-et, hogy hajnali kettő van. Az Én írásaimban is szoktak lenni kisebb hibák, amikor ilyen “késő” van, de azért nem ekkorák. ) Azt, azért külön értékelem, hogy nem használtál obszcén szavakat és nem kezdted el szidni, más és a Post írójának, édesanyját, rokonságát, vagy esetleg, Őt magát. Remélem, most csal a megérzésem, és nem lesz itt több oldalon keresztül folytatódó anyázás.

17 12 2009
...

Igaz,ezeket szeretem,de a többi ember elnyomja ezt az érzést :S Ismerek olyat is aki idegesítő,ha kérdezek valamit ő mindig vissza kérdez a válasza mellé,hogy “miért?”.Meg hogy “érted már?” ,mikor ő nem érti mit írok(látni kellene a beszélgetést).

17 12 2009
sjonna

Költözz ki Japánba, amúgy sem szeretik a külföldieket, ott biztos szebb és jobb lesz minden, pláne hogy az emberek mindenhol érvényesítik akaratukat, bárhova is menjen az ember.

17 12 2009
...

Nem szeretik? Keress rá a Japán-magyar viszonyra…

17 12 2009
Dodgers

…:
Sjonna (szerintem) arra akart kilyukadni, hogy Japán se különb más nemzeteknél és ott is vannak olyan emberek, akik nem feltétlen szívlelik a külföldieket, illetve egy részükben ugyanúgy dúl a “saját igazság érvényesítése” mint kicsiny sárgolyónk többi országának lakóiban. Attól még hogy hivatalos források “baráti viszonyt” emlegetnek, a külföldiekhez való viszonyt nem a vállalati fejesek meg a politikusok határozzák meg, hanem az a bizonyos pórnép, amelynél nem hinném hogy mind a több százmillió emberke ugyanazzal a véleménnyel rendelkezne. Még mielőtt félreértenél: nem azt mondom hogy Japán a rasszizmus fellegvára, de ott is (a Föld más országaihoz hasonlóan) nem egy külföldi él, akikkel szemben (sajnos-nem sajnos) természetes módon táplálhat a lakosság egy része egy kis nemtetszést.

18 12 2009
...

Ja,igen tudom 🙂

1 01 2010
Aya-chan

Yo!
Láttam a komidat.
Gomen hogy csak így ki idéztelek de nagyon tetszik ez a bejegyzésed.:$:D

igen,Aya-chan wa VKfangörl desu yo \\^w^//

hát msnem is van,csak napi kb.10 órát vagy többet nyálazom a billentyűzetetxD
clo.118@hotmail.com

dzsááá né~

from
http://www.behindthedarkesteyes.blogspot.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt szereti: