Kedves Internetezők! Ti mindannyian buzik vagytok.

3 12 2008

Kedves Internetezők! Már szükségét éreztem, hogy tájékoztassalak titeket, miszerint ti internetezők édesanyám meglátása szerint Buzik vagytok. Buzik, esetleg talán középkorú, perverz, pedofil pasik. Sőt ti egyenesen Rossz Emberek vagytok, akik csak rosszat akarnak nekem.

Egy szavatokat se szabad elhinnem, mert mindannyian csak hazudtok, át akartok verni és ki akartok használni engem. Honnan is tudnátok, milyen vagyok? Úgysem igaz, ha azt állítjátok, jófej vagy kedves vagyok. Nem szabad veletek barátkozni, mert rossz vége lesz, mert buzik vagytok. Akkor sem szabad semmit sem elhinni rólatok, ha küldtök magatokról képet, és ha már hosszú hónapok, vagy akár évek óta beszélgetünk az interneten egymással. Akkor is vadidegen köcsögök lennétek csak, hiszen nem találkoztunk szemtől-szemben. De ha találkoznánk, és túlélném, akkor is csak vadidegen köcsögök maradnátok. A fotóknak és a webkameráknak nem lehet hinni, ezeket úgyis csak kukimutogatásra meg hasonlókra használja mindenki. Nagyon veszélyes találkoznom veletek, Internetezők, mert nektek rossz szándékaitok vannak velem kapcsolatban, hiszen ezért lógtok az interneten, mert máshol már ismernek titeket.

Rosszak vagytok, a tévében is mindig megmondják, az interneten sok a veszély (hipp-hopp jön Vuk), és nem szabad senkinek se hinni, mert az internetet rossz emberek használják. Ezért nektek se szabad hinni, egyébként is, miről lehetne beszélgetni az interneten? Ami nem is beszélgetés, mert csak verjük a billentyűket mindketten. Meg ti mást is. Ti rosszak vagytok, mert nem tanulásról, nem munkáról beszélgettek, hanem teljesen felesleges dolgokról, amikből én nem tanulhatok semmit, amik értelmetlenek és feleslegesek. Sőt még el is rontotok engem, rábeszéltek engem rossz dolgokra, és átveszem a rossz, depressziós vilégnézeteteket, kedves internetezők. A ti hibátok, hogy olyan vagyok most, amilyen.

Ti nem vagytok Normális Emberek, ti csak buzik vagytok mind. Normális emberek az iskola vagy a munka miatt hamar lefekszenek aludni, és nem lógnak az interneten este 11-kor, éjfélkor, éjjeli 1-kor vagy 2-kor, és főleg nem játszanak az interneten ilyen későn. Az pedig elképzelhetetlen, hogy hajnalig beszélgessünk. Ez is bizonyítja, hogy ti rossz alakok vagytok, mert késő estig fent vagytok az interneten, amikor már csak a céltalan, rossz emberek vannak fent.

Veletek internetezők, nemhogy veszélyes találkozni élőben, hanem felesleges is, mert úgyse lesz közös témánk, és úgyis kerülni fogtok az első találkozás után. Főleg azért, mert nektek nincs is szükségetek új ismeretségekre, hiszen nektek, kedves internetezők, megvan a saját baráti körötök, akikkel jól elvagytok, ezért sem kell komolyan venni, ha azt írjátok, lenne kedvetek találkozni. Ha ennek lenne is oka, az az lenne, hogy ti buzik vagytok. Ezért még véletlenül se futhatunk össze úgy, hogy ne legyen a társaságunkban egy lány.

Nektek semmit nem szabad elárulnom magamról, még a valódi nevemet sem, az pedig elképzelhetetlen, hogy kiadjam bármelyikőtöknek is a mobilszámomat, mert ti rossz buzik vagytok, és kiraboljátok a lakásunkat, ha valahogy megtaláltok engem. De előfordulhat, hogy mégsem vagytok mind buzik, vannak köztetek lányok is, akik nem lehetnek buzik. Nekik se szabad hinnem semmiben, és velük méginkább felesleges találkoznom, hiszen a mai lányok mind Kurvák, és csak a pénz érdekli őket. Úgyhogy ezek a kurvák csalódnának bennem, mert semmit se tudnék felmutatni. És amúgy is, én csak a dugás miatt szeretnék találkozni lányokkal.

És el kéne zárkóznom a veletek való beszélgetéstől, ha fiatalabbak vagy idősebbek vagytok, mint én. Csak 2-3 év engedhető meg, ennyi lehet a legnagyobb eltérés korban, ha rólatok, buzi, vagy éppen kurva internetezőkről van szó. Máskülönben sötét árnyak vetülnének a lelkem tisztaságára.

Sőt az is előfordul, hogy nem csak rossz emberek vagytok, hanem gyerekesek is, mert hülye és értelmetlen japán meséket néztek, elmebetegek, depressziós öngyilkosjelöltek is, mert sátánista rock és metál zenéket hallgattok, perverzek is, mert csúnya pornót szedtek le és néztek az internetről.

Kedves internetezők, titeket nem szabad emberszámba venni, mert ti rossz emberek, perverzek, köcsögök, hazugok, bűnözők, elmerokkantak, gépfüggők, pszichopaták vagytok, és egy szavatok se hihető. Hátsó szándékaitok vannak, és veszélyes veletek összefutni. Előttetek mindent titkolni kell, és semmi közös témánk nem lehet, hiszen miről is lehetne órákon át beszélgetni, ha nem a tanulásról, a munkáról, a jövőnkről? Tőletek nem lehet tanulni. Tőletek semmi se lesz jobb vagy szebb, főleg nem az életem.

Bennetek nem szabad hinni, ti csak kihasználnátok engem, ti csak rosszat akartok nekem.

Szívesen fogadom a véleményeteket, kedves internetezők!


Műveletek

Alapinformációk

41 hozzászólás

3 12 2008
Undertaker

Oh, szóval nem csak én vagyok ilyen paranoid.

3 12 2008
sjonna

Hm… valahogy az irónia mögött érzem a komolyságot… mármint nem felőled, hanem az említett anyuka részéről. Igazából az anya szóra kaptam fel a fejem. Vajon mi inspirálhatott a bejegyzés megírására… fura dolog, fura érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Szokatlan írás, persze lehet csak nekem.

3 12 2008
Rev

Hoppá, a tagek közül kihagytam a “generációs szakadék”-ot és a “kulturális inaffinitás/szűklátókörüség”-et.

3 12 2008
black87

Előre is kezicsókolom az anyukának! Üzenem neki, hogy az én anyám is internetezik 😀

Ja és mellesleg küldök már egy képet a kukimról:

3 12 2008
Rev

Köszi Blackie, ezen jól szórakoztam. Olyan hülye vagy. :3

3 12 2008
cipo

Beszarok, egyszeruen beszarok…….
Asszem igy meg senki nem irt onmagarol.
Ahogy kondolkodol az eszmeletlen. Megis mire szamitsz, dicseretre, egy hozzad hasonlo bejegyzesere?
Javaslom beszelges egy szakemberrel, rokonnal vagy apadekkal.

Hülye vagy, részvétem. ._. – Rev

3 12 2008
benyoboy

Érdekes. Engem ez az arra az ismerősömre emlékeztet, aki le “Gonosz Zené”-zte a Smashing Pumpkins-t, majd minden olyan zenét, amiben volt valamilyen szinten gitár. Aki olyan zenét hallgat, amiben van gitár, az valószínűleg a pokol legmélyebben fekvő kénköves bugyraiban fog megsemmisülni, függetlenül attól, hogy Bon Jovi vagy Cannibal Corpse a kedvencünk. Jee!!!! ^^
Ja, és kikérem magamnak a buzit. 😀 Inkább számalmas emberi lény. ^^
Viccet félretéve: elítélem az ilyet. Lehet utálni a netet, na de ez egy kicsit… túl.. túl. :S

3 12 2008
Sunyi Nyufi

“Egy szavatokat se szabad elhinnem, mert mindannyian csak hazudtok, át akartok verni és ki akartok használni engem.” Franc, lebuktam >_>

Tréfát félretéve… szerencsére nálunk sosem volt igazán ilyen probléma, csak amikor még 16 éves voltam. De a családból senki sem internet ellenes. Anime persze le van nézve, mert hát gyerekes szórakozás meg ilyenek, de ritkán kerül szóba, mert én nem említem, ők meg nem hozzák fel maguktól.

Szomorú, hogy édesanyádnak kicsit beszűkült látóköre van (már amennyire meg lehet ítélni), mert így egészen sok lehetőségtől elesik. Én pl neten keresztül ismertem meg egy tüneményes 70 éves nénit, aki csodálatos írónő, költő és festő.

3 12 2008
Rev

Még, még, írjátok le miért téves/rossz szerintetek mindaz, amit írtam. Egyetemisták, például meddig szoktatok fent maradni hétköznaponta?

3 12 2008
sjonna

Ha tanulok vagy pl. ugye most írom a szakdogát, akár 3-ig is fent maradok néha. Mikor nagy a nyomás vagy elegem van és valamivel el kell terelni a figyelmet, akkor hajnali 2-kor nem állok neki sétálni, persze volt ilyen is, inkább feljövök kicsit informálódni, beszélgetni. Sokkal értelmesebb, mint mondjuk a Győzike show-t nézni a cool tévén (ugye az is megy ez idő tájt…). Nincs ebben semmi különös. 🙂 Remélem így jó lesz Rev…

3 12 2008
black87

Munka után pár óra net aztán még egy kis WoW. Általában napi 6 óra alvás belefér.
Persze munka mellett, csak hogy ne legyek már egy naplopó buzi internetező 🙂

Hétvégén meg KOCKA POWAH!

3 12 2008
luggeriano
3 12 2008
Velho

Minden időmet a gép előtt töltöm. Kivéve amikor főiskolán vagyok, de ott is elég gyakran ülök a gép előtt 😀
Fentmaradni 1-2-ig szoktam hétköznap. Hétvégén 3-4.

btw, nálunk nem internet-ellenes senki, anime viszont itt is le van nézve… -_-

3 12 2008
outsyder

engedtessék meg, hogy csak annyit fűzzek hozzá, hogy imádom az embereket! 😀

illetve nem…
kíváncsi volnék, hogy mi a vélemény azokról az emberekről, akik munkaügyileg ülnek naphosszat gép előtt, vagy mert ezt tanulják?^^;

3 12 2008
Rev

No, people, félreértitek, a hangsúly azon van, hogy az internetet rossz emberek használják. És pluszban rákérdeztem, hogy milyen késői időpontig szoktatok lógni a neten. Lényegtelen mettől, csak az nem, hogy meddig. :3

3 12 2008
black87

Of course, 悪い人 mind az összes. 😀

Amúgy szerintem nem lényegtelen, hogy mettől, mert mondjuk tegnap reggel 10-től másnap este 6-ig és akkor mindjárt más 😛
De igazából csak a hétvégéken lehet átmenni ilyen “overload” üzemmódba.

4 12 2008
Sunyi Nyufi

Általában olyan 2-3ig szoktam fent lenni, de nem mindig ülök a gép előtt, de ha nem gépezés, akkor sem tudok elaludni hamarabb. Plussz csak akkor tudok beszélgetni a los angeles-i és sydney-i barátaimmal, ha sokáig fenn vagyok, mert egészen más időzónában vannak.
Plussz igazából az a durva, hogy egészen sok időt töltök a gép előtt tanulással, mert a 8 oldalas házi dogát be kell gépelni, és ráadásul internetről be tudom szerezni német egyetemek tananyagait a dogámhoz, ami határozottan jó.

4 12 2008
Motoko

Össze vissza pisikéltem magam a röhögéstől miközben olvastam!OoO
Feltétlenül faggasd ki anyudat a videójátékokkal kapcsolatban is PL. PS2…:d
Ja, kéz csókom küldöm neki, mert én egy udvarias buzi vagyok!:D

4 12 2008
Venom

anyukádnak igaza van

4 12 2008
black87

megmutattam anyámnak a bejegyzést, jót nevetett rajta. 😀

5 12 2008
Fate

Én nem vagyok egyetemista, nem is ülök sokáig a gépnél, se buzi nem vagyok, hanem kurva. És most írok. He-he-he…^^

Anyuék nem utálják a netet. Apuról annyit, hogy éppen torrenten tölti a Men in Black-et, anyu meg nem igazán tud gépezni de a munkájához szükséges. Nem t’om, ez egyedi eset-e, de nálam nemhogy a netes, de az igazán IRL ismerősöket is gyanakvással kezelik. Sz’al a barátaim buzik és kurvák!XDXD

5 12 2008
Gery

Mi mind gonoszak vagyunk. XD

6 12 2008
csisz

Ha ezt Svejknek kellett volna elmondania, szerintem elég hasonlóan fejezte volna ki magát ő is.. 😀

6 12 2008
Tems

Anyukádnak kézcsók. Szerintem jól kijönne az én szüleimmel. x’D

7 12 2008
Mythmason

Mit mondjak erre? Nálunk mindenkinek van számítógépe. Időnként beáll az az eset hogy a családtagjaimat a fülhallgatók miatt nem érem el szóban, tehát vagy felállok és odamegyek és megbököm őket, vagy rájuk szólok MSN-en 😀 Édesanyámmal is interneten keresztül kommunikálok, amikor ő mondjuk munkában van. Most akkor ő egy gonosz ember és ne bízzak benne, hiszen lehet hogy nem is az anyukám az csak valaki aki annak tetteti magát?:D (Az megint más, hogy a legjobb barátaimat szinte mind internetről ismertem meg.)
Én amúgy 10-11 körül le szoktam feküdni, bár most, hogy van egy amerikai beszélgetőtársam, simán fenn vagyok hajnali háromig, hiszen náluk még sokkal korábban van 🙂

8 12 2008
luggeriano

29 12 2008
Kolombusz

Hát igen, jól megfogtad a generációs különbség lényegét!

18 01 2009
mucus1

Hát ja, én is csak egy kurva vagyok, aki internet függőségben szenved.:D
A lényeg, hogy mindenki átver mindenkit és közben tök jól elvagyunk. A japán mesékről ne beszéljünk, látnád a bátyám arcát, mikor rajta kap-e keleti csodán. Persze ismerősünk(felnőtt) mikor szóba került rögtön kérdezte, az nem pornó?XD Ezt magyarázd ki a szülők előtt.:D

21 02 2009
Pötty

Nálunk senki sem net ellenes!!
Az anime meg simán le van nézve, a bátyámnak csak a hentai jut eszébe róla, mag a yaoi, az anyámnak és a felnőtt rokonság tagjainak egy idétlen mese!!
Idzem hogy apám szerint a Shogu Charaban a védelmező charak ” Nagyszemű repülő kisköcsögök”

És szintén apám szerint mindegyik animeszereplőnek idézem “szorulása van”
(a nagy szemük miatt)

Az osztálytársaimról nem is beszélve: “Tök gagyik meg ilyen szarságok”
Mert mit t’oom én csak a Kukucska kalandjait nézik…legalább is a beszólásaik szerint!!! A Digimonos szarságokat se kímélve!!
És én legfejebb csak 21.00-ig képezhetek, de mivel 20.50-kor kezdődik a Bleach már akkor elmegyek onnan!!! Ha meg nincs semmi jó 20.50 kor akkor marad a 21.00!

21 02 2009
Pötty

“21.00-ig képezhetek,…”
||
“21.00-ig gépezhetek,…”

22 02 2009
himitsuno

micsoda komoly véleménye van anyukádnak X’D

Üdvözlöm őt : szerettel egy újabb netfüggő k…… XD

Amúgy általában hétköznap maximum 10-ig vagyok gépnél …. hétvégén,meg ^.^”” 2-3-4

23 02 2009
Gaudeama

Zárkózz el attól hogy ezt elolvasd, mert én is buzi vagyok, várj az nem lehetek… akkor egy perverz, köcsög, hazug, bűnöző, elmerokkant, gépfüggő, pszichopata kurva vagyok…
Gratula, ez nagyon tetszett… XD

Egyébként éjfél-egy óra körülig szoktam gépezni, sajnos ez most leginkább tanulást jelent (vészesen közeledik az érettségi).

Apropó anyukád nem olvassa véletlenül a Nők Lapját? Abban mostanában ilyenekről cikkeznek…

25 02 2009
Sanshouo

Hát ez kegyetlen… De én is minden nap ezt hallgatom… Nálunk is netgyűlölők, és netes buziknak és kurváknak artják a felhasználókat a szüleim… Az animék meg….. Nos… Nem a kedvenceik. Nővérem például olyan beszűkült, hogy újságolom neki, hogy majdnem kész az Artemis méretvázlata a cosplayemhez, és a fejemhez vágja, hogy őt nem érdekli ilyen szar hülyeség, és jobban tenném, ha én sem foglalkoznék vele, mert “milyen degeneráltak már azok az együttesnek nevezett, buziknak kinéző csapatok, akik valami nyekergős vagy hörgős zenének nevezett szart játszanak. És mindenki aki ezt hallgatja, olyan undortó, mint ők…” Szóval… Nem túl jó a vélemény a japán kultúráról és a netről itt nálunk..
De látom, legalább nem vagyok egyedül ezzel a helyzettel… Ez boldogít.

De most ne hidd el egy szavamat se! Sőt, az ellenkezőjét se! Én egy kurva vagyok… Szőke, nagy, barna szemekkel, és hatalmas…… Öhhm… A tarifám pedig….. Öhhmmm…

Nah üdv =D

26 02 2009
Arita

Rev, nekem ez a kedvenc postom a blogodon! Annyira jól van megírva, annyira átjön az őszinteség, valószínűleg nagyon sokszor kellett ezt végighallgatnod, ha ilyen elevenen el bírtad kapni. Mindig az jut eszembe róla, hogy ennek valami színvonalas kabaréban lenne a helye mint társadalomkritikus-ironikus darab.

Az hiszem, sok ember van, főleg az idősebb korosztályban, de a fiatalok közt is akad, akik soha nem fogják megérteni, hogy a netet értelmes dolgokra is lehet használni. Nehéz lehet ilyen szülőkkel élni, de szerencsére minél idősebb és függetlenebb leszel, annál kevésbé tudnak majd beleszólni.

17 10 2009
Pötty

Kérésre törölve. – Rev

12 11 2009
Pötty

De most így eszembe jutott…Ha ez “az igazság” ránk nézve, akkor fordítva is igaz, nem? Szóval Rev, Te “buzi vagy, pedofil, és csak rosszat akarsz nekem”! 😛

Amúgy nekem is ez a kedvenc Post a blogon…Meg a “Macskás pirítós” :D!

26 12 2009
kaldvi

Hogy ez milyen ismerős 😀
Simán el tudnám képzelni h szüleim egy hozzárétő ismerős segítségével kémprogit tegyenek a gépre, “csakis az én érdekemben” XD
Pont ugyanezeket szokták mondani 😀
Animékről se jobb sajnos a véleményük 😛

21 01 2010
kotosy

Hát ez mekkora jó bejegyzés! Ha nem tudnám, hogy nem az én anyám mondta, azt hinnem hogy mégis. 🙂 Nálunk két jól bejáratott szöveg van: “Már megint hajnalig fent voltál, nem lesz belőled így ember, oszt’ ha majd dolgozni kell akkor is ezt csinálod?” a másik meg, hogy “Már megint mesét nézel? Tanulni én fogok?” 😀

Az internethez való hozzáállás némileg módosult mióta rátalált az iwiw-re. xD

17 02 2010
sandorkavargat

Anyukád lebuzizott… beperelem, mert egy gonosz köcsög vagyok

2 03 2010
Fanni

Na, most írok Én egy olyat…

Már, fogalmam sincs, hogy hányadjára írok ide, de még nem szedtem össze annyira a gondolataimat, hogy rendesen leírjak mindent, amit kell! Megjegyzem én is csak egy koczka kurva vagyok, egész nap a gép előtt ülök, rossz ember vagyok és a “sok” hasonszőrű pajtásommal beszélgetek, akár hajnali 03.30-ig is…Nah, szóva’: Az osztálytársaim…velük is MSN-ezek elég sokat. Nekik sem szabad hinnem, még akkor, sem ha találkozok velük, ami elég sűrűn előfordul ugyebár. Sok barátnőmmel webkamerázok ( vagyis webkameráztam…mert valahova elkeveredett, valahova ebben a feketelyukban/lakásban, ahogy tetszik ) és Ők is elég sűrűn mutogatják a kukijukat…A “buzik”…Na, ők aztán…Főleg, hogy csak 3 fiú osztálytársam van fent nekem emesenen, rajtuk kívül még ott van Apám és az, aki idő előtt fog a sírba tenni, Rev! (: Képzeljétek el, még a tanáraim egy részének is van MSN címe, vagy Skype-ja. Sőt, van egy orvos ismerőse a családnak, neki is van Skype-ja és webkamerája is van, amit sűrűn használ. Az orvosi diplomáját, nem a sarki boltban vette ám és nem is lottón nyerte…

Rev, bátorkodom azzal a kérdéssel előhuzakodni, hogy: Plíz, mondd el anyukádnak, ezeket! (:

18 11 2014
Dont

Venom?
Akkor Te is buzi vagy! 😀 😛
Gondolom ezt a hozzászólást ugye nem postán küldted… 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt szereti: