Szülési program ON?

5 12 2008

Sosem gondoltam volna, hogy egyszer fültanúja leszek ilyesmiknek. Erről már mindenki hallott, ezt már megmondták sokan, és most már ha tagadni szeretném, se tudnám.

Miket nem hall az ember a trolin. Történt ugyanis, hogy felszállt egy túlérett imidzsű, cseppet sem helyes tizenéves lány, egy idősebb nőszemély, meg egy srác. Mindhárman láthatóan (és hallhatóan)… khm… szóval a nem fehérbőrű, C-betűs kisebbség tagjai voltak.

Az idősebb nő valamit kritizált a lánnyal kapcsolatban, meg néha szólt valamit a srác is. Családi kapcsolatokat nem nagyon tudtam feltérképezni, mert mindketten használták az anyád és az apád szavakat, bár a srác lehetett a bátyja.

Annyira nem figyeltem, szóval valami olyasmiről volt szó, hogy a leányzó 13-at mondott, 14 éves helyett. Meg valami büntethetőségről. Ez még nem is lenne olyan érdekes, de aztán felfigyeltem arra, hogy a csajé panaszkodik arra, hogy megint rosszul van, hogy a szemét is azért festi annyira, merthogy sápadt az arca, meg hogy a c. asszony meg a c. csákesz mondják, hogy nincs ám hiány ételből, nem biztos ám, hogy ennek van köze a rosszulléthez. Hanem a terhességének van köze a rosszulléthez.

Aztán rájöttem, hogy rá lehet fogni a gádzsira, hogy 14 körüli, igaz, kissé túlkorosnak nézett ki. Úgyhogy jó szokás szerint, elindult a Program. Ami ha elindul, nincs megállás, az SZP leállíthatatlan. És tök természetesen beszélgettek erről fehér emberek, pl. nyugdíjasok előtt.

Többet nem is kívánnék érdemben hozzáfűzni, nem is írok többet, mert még elhordanak engem mindenféle szélsőjobboldali radikális istenverésnek.

Vétel, vége.


Műveletek

Alapinformációk

11 hozzászólás

5 12 2008
meplague

Üdvözletem, Rev! Tegnapelőtt találtam rá a blogodra, és először is szeretnék gratulálni, kiváló munkát végeztél! Csak így egyszerűen, nehogy talpnyalásnak tűnjön: gratula!

No, aktuális téma:

Hát, ilyen sajnos van, kár lenne tagadni. Itt nálunk (érsd: kisebb, pest megyei falu) is akad pár család, akik kizárólag segélyből élnek. Én személy szerint szeretnék valami megoldást találni a helyzetre, de eddig semmi értelmes nem jutott eszembe. Meg, persze, nem is értek hozzá. Akik meg igen, azok nem ezzel foglalkoznak, inkább rendületlen munkakedvvel rontják a politikai pálya megítélését. (Itt fűzném hozzá, hogy sokakkal ellentétben a népirtást nem tartom megoldásnak.) Pedig ez egy valódi probléma; és sürgősen meg kellene oldani, mert ha egyszer tényleg elmérgesedik a helyzet, az csúnya lesz, de nagyon.

5 12 2008
Fate

Legyünk optimisták, és kedvesek, együttérzők, civilizáltak, kulturáltak, aberráltak, ja az nem, szóval… fogjuk fel így a helyzetet:

Hungary is a mecca of gay porn, and full of pedophiles and teenagers whose are sexually exalted.

Igen, ez így egy igazán derűlátó és elfogadó magatartás. All hail BKV!

5 12 2008
black87

hmm, erről a hadház induló jutott eszembe.

6 12 2008
Rev

>meplague
Köszi.
És igen, itt súlyos gondok lesznek szerintem is, ha minden így folyik tovább, főleg ha továbbra is csökken a magyar népesség.

6 12 2008
Miaka

Hát ja, mostanában az emberek túl hamar “nőnek fel”. Mondjuk nem csak a kisebbségből kerülnek ki érdekes erkölcsű leánykák. Nekem volt olyan osztálytársam (több is), aki ált. 6. oszt. óta abortuszra jár néhanapján. Egy másiknak meg gyereke van. Másfél éves asszem, a csaj meg vmi 15.

6 12 2008
Shakugan

Én is tudok ilyen esetről, oszt.társam egyik barátnője 14 éves és nemsokára szülni fog.

6 12 2008
benyoboy

Egy személyes történet:
Anyámékkal mentünk le großnagyihoz és großpapihoz, de kivételesen egy kis kerülő úton. Persze valami szutykos borsodi falun is átvágtunk, ahol annyit láttunk hogy egy cigány férfi veri a feleségét (mondjuk úgy, hogy egy 10-es erősségi skálán 8-ast adnék rá), és azt üvöltözi, hogy: “MÁR MEGIN HÁLVÁ SZÜLETETT A KÖLÖK TE KOTLÓS? MOST MIBŐ LESZ A SEGÍJJ BAZMEG??”
Ennyi.
Azt nem értem, hogy a cigányok mikor veszik azt észre, hogy segély sem lesz örökké. Majd ha éhendöglenek majd csak rájönnek. Addig meg szívják a vérünket.
A népírtást én sem tartom kivitelezhetőnek az EU miatt sajnos, de amúgy a leghatásosabb az lenne. Én amúgy azt csinálnám, hogy az összes cigányt egy helyre deportálnám, és azt a megyényit (annyi összegyűlik biztosan) meg odacsatolnám pölö Romániához vagy Szlovákiához. Hehe… 😀

6 12 2008
Shakugan

Hát ja, itt Borsodban rohadt sok a cigány, nem messze tőlünk egy ember azért költözött el, mert az utcájában csak azok voltak rajta kívül.

7 12 2008
meplague

Fate: Homopornó és pedofilok mindenhol vannak. A pontos arányokkal nem vagyok tisztában, de valószínűleg nem mi vagyunk a toplisták élén. A szexuális túlfűtöttségről meg… hát, az a tinédzserkor velejárója.

Benyoboy: Tudod, kit sajnálok? A gyerekeket, akiknek olyan környezetben kell felnőniük. Sokszor hallottam már olyat, hogy a “cigányoknak a vérükben van…”, “genetikai hulladék…” ésatöbbi. Az ilyen dumától hánynom kell. A cigányokat a környezetük hatása ‘ferdíti el’. Ha egészségesebb környezetben nőhetnének fel, semmiben sem különböznének tőlünk. Nekem volt cigány osztálytársam, teljesen normális ember, sokat marhultunk. Láttam, hogy milyen szarul esik neki, hogy páran szinte undorodva néznek rá, mert sötétebb a bőre. A népírtás meg nyilván hatásos megoldás lenne, de azért lenne egy kérdésem: ha valakiknek hirtelen mi lennénk az útjukban, jónak látnád-e, ha ugyanezt a megoldást választanák?
Persze, az én hippi-nézeteim ellenére a probléma nem fogja megoldani magát (a problémáknak sajna van egy ilyen rossz szokásuk), tehát megoldást kéne keresni rá. Minél hamarabb, annál jobb.

7 12 2008
Shakugan

“a cigányokat a környezetük hatása ‘ferdíti el’. Ha egészségesebb környezetben nőhetnének fel, semmiben sem különböznének tőlünk. ”
X2

9 12 2008
Maya

az még hagyján hogy a cigányok…….egyik volt osztálytársam, 15 éves és van egy egy éves gyermeke ^^”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt szereti: