Filces firka, jej xD

13 12 2008

Van ami annyira no komment, hogy már megérdemli a figyelmet. És néha bánom, hogy nincs kamera a mobilomon, mint annak a sok plázacicának. Mert ezt viccesebb lenne képpel illusztrálni. Mármint a feliratokat a buszon, az ülés mellett.

Egyik nap szintén megint a Békávéval utaztam (milyen meglepő), és megint volt valami, ami legalább egy kis időre lefoglalt és elgondolkodtatott. Ezért imádom ezt a vállalatot…! Amibe pedig most belefutottam, azok szép, filctollal felírt, sokatmondó feliratok voltak. Igaz, én csak fejet csóváltam, de nesztek, olvassátok ti is, mire gondolok:
(Tessék kb. Comic Sans betűtípussal elképzelni.)

I Love You = Balázs
FOREVER

Ez egy szerelmi deklaráció, az időtlen érzelmek heves kinyilvánítása a hőn szeretett lovag, Balázs felé. Ez a 95-ös busz belső furnérlemezére filctollal odaírt irodalmi csoda egy brilliáns példája az ártatlan lélek kreativitásának.

Bházsííí : P

A kedves alkotó azonban nem érte be csupán ennyivel. Hogy nyomatékosítsa az előző kétsoros versike mondandóját, leírta mégegyszer kedvese gyönyörűszép nevét. Igaz, itt már enyhén más az írásmód, lehet, hogy ez egy szerelmi háromszög lesz? Mi több, még egy férfiú neve is feltűnt:

Cshábíííí xD

Úgy tűnik, az alkotó nem egyedül alkotott, és munkatársa is szükségét érezte, hogy adózzon a szerelem oltárán, és felírja élete párjának rendkívűl hangzatos nevét a buszra.

A kompozíciót még egyéb, sajnos már megkopott, olvashatatlan feliratok is gazdagították. És érzékeny lelkű alkotóink nem felejtették el a szignózást sem. Ebből pedig megtudjuk, hogy hát szerencsére buzik helyett mégiscsak két zsenge leányzóról lehet szó, akiknek filctoll akadt a kezük ügyébe, és látva hím társaik nagyarányú munkásságát, gondoltak egyet, és tanubizonyságot tettek nyelvtani tudásukról és bátorságukról. Na meg szívük kicsi érzéseiről. Külön dícséret jár a szmájlik használatáért. A nevük pedig:

Andy & Christy : P

A városi kultúra gyöngyszemei. Azám.


Műveletek

Alapinformációk

4 hozzászólás

13 12 2008
Velho

95-ös busz ftw 😀

14 12 2008
Maya

Eheh^^” Na majd ha bp-en járok, téli szünetben úg is megyek, akkor viszek egy csomag filctollat és minden buszba, vagy közlekedési járműbe, amin utazok felírom hogy “Revci bátyóó ❤ Jejjj :3″ – Tudom Rev, ezzel most sokkoltalak ^^”

24 01 2009
Cilicica

Ehhez én is hozzá tennék XD…
A helyszín, a volt sulim harmadik emelete 43-as terem, második ablak keret. Gondolom tapéta vágó volt az “ecset” XD szép, szögletes betűkkel “Ki itt kilépsz, hagyj fel minden reménnyel!” pokoli hangulatú ablak volt az! XD

21 02 2009
Pötty

>_< No komment!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt szereti: