.-×~@=Új képeid vannak májVIP-en, komikat plíz=@~×-.

23 01 2009

Te ott… Most képzeld el, hogy te egy 13 (vagy 11, 12, 14) éves tinilány vagy.
Természetesen van digitális fényképezőgéped és kamerás mobilod (ahogy saját HiFi-tornyod, asztali számítógéped/laptopod, (kézi)konzolod, és iPod-od is). Nagyon szépnek, szexinek, trendinek, cukinak, belevalónak, szerénynek meg egyéninek érzed magadat. Nem érdekel mások negatív véleménye, téged csak a jóleső benyalások érdekelnek. Hiszen te egoista, flegma, és ráadásul még buta is vagy, de teljes természetességgel büszke vagy ezekre, még a megfelelő klubokba is teljes lelki nyugalommal belépsz…

Természetesen már sminkeled magadat, különös tekintettel a szemedre (azzal a rohadt szemceruzával múltkor majdnem sikerült kiszúrnod a szemedet!), és vannak sexy rucijaid, divatos magassarkú csizmáid és trendi napszemüvegeid is, bár egyesek szerint az arcod karakteres. Persze azok a fiúk az osztályból, azok gyerekes majmok. De az a gimis srác, ah… Olyan cuki meg ari pasi… Lényeg, hogy meg akarod mutatni, milyen szép is vagy te. És hát mire jó a kamerás mobil vazeg, ha nem erre…?

És képzeld el, hogy egész nap hülyéskedtek a barinőiddel. Ők a világon a legeslegjobb barinők. Minden hülyeségben benne vagytok, nincs titkotok egymás előtt, főleg ha pasikról van szó, és hangyafaszányi dolgokon, szinte a semmin képesek vagytok órákig röhögni. Ez van. Sprite. Mindig készítetek fotókat, amikről később mindig kijelentik a rajtuk szereplők, hogy naon gáz fejük van. De nem baj, mert velük egy légtérben akárcsak vegetálni már megismételhetetlen, orgazmikus, örök emlék marad, mint ahogyan az is, amikor a “kovászos uborkát kééérsz?” kifejezésen annyira vihogtatok, hogy majd’ bepisiltetek. Gyönyörű ez a sok xD-pillanat. Nem tudjátok, mi az az xD-pillanat? A Kodak-pillanat után szabadon… Ne legyetek már untrendik, mikor minden tinilánynak az xD (így, kis x-szel, nagy D-vel) a kedvenc szmájlija! Az xD-pillanat az, amikor görcsbe rándult arccal rituálisan röhögtök, úgy, hogy még a hajatok is belefájdul. Teljesen mindegy min. Egymáson, egy vadidegenen, vagy a semmin. A világ többi részével is meg kell ismertetni, hogy ti vagytok a világon a leghülyébbek, ha együtt vagytok. Csak büszkén!

Mi kínálkozik lehetőségként arra, hogy sok embert terhelj le rövid idő alatt a brilliáns képeiddel? Hát persze hogy az, hogy feltöltöd kedvenc közösségiportál oldaladra, a myVIP-re. Kajakra! (Említhetném az iWiW-et is, de ott szerencsére nem olyan tetszetős a képfeltöltés funkció, hogy az oldal húzóereje legyen… Hál’ istennek.)

A rendszer adja a lehetőséget, te pedig megerőszakolod azt. Serényen elkezdesz válogatni a rólad és barátnőidről szóló képek közt, vagy jobb esetben ki is hagyod ezt a lépést, és bárminemű minőségre való tekintet nélkül nézelődsz. Összeszedsz legalább egy tucat, de inkább 20-30 képet, amin szinte egy szál napszemcsiben pózolsz, a tükör előtt, mert annyira sötét vagy, hogy még a géped időzítő funkcióját se vagy képes használni. De ez kit érdekel, hiszen te láwolnivaló vagy, és nem mellesleg sexy is. Biztosan tetszeni fogsz a nemmajom fiúknak. Meg különben is, TE MEGTEHETED. Egyik beceneved a “Flegmah Princess”, igaz-e? Bár ebben a korban nehéz egyedinek lenni, és érvényesülni, mikor minden harmadik tinilány egy prinszessz, nyilvánvalóan. (Bátorkodom megjegyezni, a valódi princess-ek nem pózolnak mellet kirakva, és nem Playboymániások.)

A feltöltésre szánt képeid másik csoportja pedig, ahogy az előbb már elképzeltük, az a barátnős-hülyülős képek csoportja. Egyrészt dícséretes, hogy makro mód nélkül képes vagy lefotózni a barinőd orcáját, ezzel megmutatva tündéri bájait (például pihés állát). Másrészt meg az is dícséretes, hogy fülig ér az összes szájatok. Szerintem tuti elszabadult a vigyorigáz. Vagy hatott a jamaikai fű, ez meg is magyarázná azt, hogy konkrétan a böszmenagy semmin röhögtök. Tehát itt vannak ezek a cukkeráj képek, ezek a tipikus Adry és Reby ❤ típusúak, és a myVIP szerver zabálja az ilyen mesterműveket. Mivel a világon legjobb barinőkről van szó, akikkel olyan jóban vagy, hogy egymástól kunyeráltok tampont, ezért itt már nem 20-30, hanem minimum 40-50 képet kell adni a myVIP-nek. Tárhely van bőven. Én biztos forrásból tudom, hogy a rendszert úgy tervezték, hogy képes legyen akár tízmillió kiscsaj barátnői körének galériáját tárolni, ha kiscsajonként 300 képet számolunk.

Tehát mit is tettünk eddig, foglaljuk csak össze:
Feltöltötted a Világ Legfontosabb Oldalára, ismerőseid lakhelyére, a myVIP-re magadat és barátnőidet, akiket természetesen láwolsz forewör és ewör. Tehát a célod, hogy megismertesd magadat és imádnivaló csajtársaidat a nagy szar világgal, már majdnem elérhető közelségbe került. Mi hibádzik…?

Hát persze, hogy a REKLÁM! Mivel alapvetően mindenki szarik arra, hogy milyen képekkel zsúfolod tele a profilodat, ezért jobb, ha felhívod a figyelmüket, akárhányszor új képeket teszel fel. És ki ne hagyd, hogy kér-jél kom-men-te-ket is! Ez nagyon fontos, ha nem kérsz kommenteket, akkor lehet, hogy nem fogsz kapni kommenteket, és akkor nem fognak nyalni neked, és akkor kicsi marad az egód. Ezvan, Szprájt. Ebből következik, hogy tessék szépen kiírnod az MSN-nevedbe/személyesüzibe, meg az adatlapos beceneveidhez, hogy te nagyon okos, ügyes, szép és szerény kislányként új, kommentre váró képekkel boldogítottad ezt a világot, legalábbis ezt a sarkát, amit májtumornak, akarom mondani, májvipnek nevezek. Ja igen, a májvip faliújságra is írd ki. Komolyan, mondd el minden egyes haverodnak az MSN-en. Ha igazán okos lány vagy (márpedig miért ne lennél az), akkor az album címének egyenesen azt adod, hogy "komikat kérek!". Tökre nem számít, milyen képek, milyen album, a lényeg, hogy le-gye-nek kom-men-tek! Ha nem írnak kommentet, elsorvadsz!

Nézzük meg, milyen hatalmas tudományos eredménye van a reklámozásnak:
(Fiktív kommentek fiktív képek alatt a nem fiktív myVIP-en.)

ELSŐ VARIÁCIÓ – Mikor teh wagy a képen (modelles pózolós fotók)

Reby: joh kép lett!:D:D tökk cííp wagy :D:D qrva sexy wagy hallodxDxDxD:P szeríííí ❤
Teh: köszíí:D:P téged ish szerííí ❤ :D:):P
Adry: jujj geci xDDD ezen a képen tiszta olyan wagy mint 1 princess:P:P:DxDxD naon cépecske wagy! xDxDxP láw ❤ szeríí <3<3
Teh: köszeee xDDD:$:$;) de teh is princess wagy meg reby is :P:P;) láwollak titeket ❤ szerííí xDDDD ❤

Ezt egyéb körökben úgy hívjuk, csontig nyalás. Itt csak az alapvető szeretet kifejeződése. Igaz, több tucat képen keresztül.

MÁSODIK VARIÁCIÓ – Mikor teh ésh a barinőid wagy csak ők wannak a képen (hülyülős röhögős fotók)

Reby: joh kép lett!:D:D tökk yo volt a bulee :D:D qrva hüjék woltunk hallodxDxDxD:P szeríííí ❤
Teh: jajah:D:P téged ish szerííí ❤ :D:):P
Adry: jujj geci xDDD ezen a képen tiszta hülye fejem wan:P:P:DxDxD naon yóó wolt! xDxDxP láw ❤ szeríí <3<3
Teh: bocsíí xDDD:$:$;) de nekem sokkal gázabb fejem wan ezen a képen :P:P;) láw ❤ szerííí xDDDD ❤

Ezt meg egyéb körökben úgy hívjuk, idiotizmus. Itt csak szép emlékek felelevenítése. Igaz, hogy ez is több tucat képen keresztül.

De szerintem itt hagyjuk abba a gondolatmenetet, mindenkinek a saját megítélésére bízom, hogyan folytatná, és milyen következtetéseket vonna le. Ezt csak egy gondolatébresztő posztnak szántam (csak hosszabb lett).

Nem vagytok 13 (vagy 11, 12, 14) éves tinilányok, és nem vagytok se egoisták, se flegmák. Mert TI NEM TEHETITEK MEG, ha értelmesnek akartok tűnni. Úgyhogy no para, képzelőerőt kikapcs, a dugót kihúzhatjátok a konnektorból.
De akinek ehhez nem kellett a képzeletét használnia… Az szerintem erősen gondolkodjon el valamin… És beszólni nekem, csak szépen, kulturáltan.


Műveletek

Alapinformációk

62 hozzászólás

27 02 2010
Alex

Nagyon tetszik a humorod, ez nagyon ott van 😀 _ezért_ nem járok fel myvipre, csak 2 havonta, 5 percet, hogy elutasítsak néhány vadidegen “jelizzen be mki plíz” jelölést.

17 04 2010
turó kálmán

szia kivagy én turó krisztina vagyok hol laksz

5 05 2010
szebi1999

Szevasztok MALAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 05 2010
szebi1999

XxszarosxX 🙂 XD

5 05 2010
Swizz ( Pötty )

Te most komolyan ennyire pehelysúlyú IQ fájtör vagy, vagy csak tetteted?

24 05 2010
parampam

Azt leszögezném, hogy xD-t, XD-t, és xd-t normális ember nem használ.
De azért a Jáksó-szmájli sem rossz… :3 (Ami csak tömörítve a :-)3 )

27 05 2010
terika

Komoly ez a poszt, hogy ide még mindig miket írnak. 😀

4 06 2010
Csirák vagytok!

Szia rev!Halj éhen!!!

22 08 2010
ferencz deak boti

szia hanyevesvagy es hol laksz

22 08 2010
ferencz deak boti

csajt keresek en 12 eves vaok es gelencei

25 08 2010
Swizz ( Pötty )

Gyáááh! >.< Hallod, Rev? Felakarnak szedni! xD

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt szereti: