.-×~@=Új képeid vannak májVIP-en, komikat plíz=@~×-.

23 01 2009

Te ott… Most képzeld el, hogy te egy 13 (vagy 11, 12, 14) éves tinilány vagy.
Természetesen van digitális fényképezőgéped és kamerás mobilod (ahogy saját HiFi-tornyod, asztali számítógéped/laptopod, (kézi)konzolod, és iPod-od is). Nagyon szépnek, szexinek, trendinek, cukinak, belevalónak, szerénynek meg egyéninek érzed magadat. Nem érdekel mások negatív véleménye, téged csak a jóleső benyalások érdekelnek. Hiszen te egoista, flegma, és ráadásul még buta is vagy, de teljes természetességgel büszke vagy ezekre, még a megfelelő klubokba is teljes lelki nyugalommal belépsz…

Természetesen már sminkeled magadat, különös tekintettel a szemedre (azzal a rohadt szemceruzával múltkor majdnem sikerült kiszúrnod a szemedet!), és vannak sexy rucijaid, divatos magassarkú csizmáid és trendi napszemüvegeid is, bár egyesek szerint az arcod karakteres. Persze azok a fiúk az osztályból, azok gyerekes majmok. De az a gimis srác, ah… Olyan cuki meg ari pasi… Lényeg, hogy meg akarod mutatni, milyen szép is vagy te. És hát mire jó a kamerás mobil vazeg, ha nem erre…?

És képzeld el, hogy egész nap hülyéskedtek a barinőiddel. Ők a világon a legeslegjobb barinők. Minden hülyeségben benne vagytok, nincs titkotok egymás előtt, főleg ha pasikról van szó, és hangyafaszányi dolgokon, szinte a semmin képesek vagytok órákig röhögni. Ez van. Sprite. Mindig készítetek fotókat, amikről később mindig kijelentik a rajtuk szereplők, hogy naon gáz fejük van. De nem baj, mert velük egy légtérben akárcsak vegetálni már megismételhetetlen, orgazmikus, örök emlék marad, mint ahogyan az is, amikor a “kovászos uborkát kééérsz?” kifejezésen annyira vihogtatok, hogy majd’ bepisiltetek. Gyönyörű ez a sok xD-pillanat. Nem tudjátok, mi az az xD-pillanat? A Kodak-pillanat után szabadon… Ne legyetek már untrendik, mikor minden tinilánynak az xD (így, kis x-szel, nagy D-vel) a kedvenc szmájlija! Az xD-pillanat az, amikor görcsbe rándult arccal rituálisan röhögtök, úgy, hogy még a hajatok is belefájdul. Teljesen mindegy min. Egymáson, egy vadidegenen, vagy a semmin. A világ többi részével is meg kell ismertetni, hogy ti vagytok a világon a leghülyébbek, ha együtt vagytok. Csak büszkén!

Mi kínálkozik lehetőségként arra, hogy sok embert terhelj le rövid idő alatt a brilliáns képeiddel? Hát persze hogy az, hogy feltöltöd kedvenc közösségiportál oldaladra, a myVIP-re. Kajakra! (Említhetném az iWiW-et is, de ott szerencsére nem olyan tetszetős a képfeltöltés funkció, hogy az oldal húzóereje legyen… Hál’ istennek.)

A rendszer adja a lehetőséget, te pedig megerőszakolod azt. Serényen elkezdesz válogatni a rólad és barátnőidről szóló képek közt, vagy jobb esetben ki is hagyod ezt a lépést, és bárminemű minőségre való tekintet nélkül nézelődsz. Összeszedsz legalább egy tucat, de inkább 20-30 képet, amin szinte egy szál napszemcsiben pózolsz, a tükör előtt, mert annyira sötét vagy, hogy még a géped időzítő funkcióját se vagy képes használni. De ez kit érdekel, hiszen te láwolnivaló vagy, és nem mellesleg sexy is. Biztosan tetszeni fogsz a nemmajom fiúknak. Meg különben is, TE MEGTEHETED. Egyik beceneved a “Flegmah Princess”, igaz-e? Bár ebben a korban nehéz egyedinek lenni, és érvényesülni, mikor minden harmadik tinilány egy prinszessz, nyilvánvalóan. (Bátorkodom megjegyezni, a valódi princess-ek nem pózolnak mellet kirakva, és nem Playboymániások.)

A feltöltésre szánt képeid másik csoportja pedig, ahogy az előbb már elképzeltük, az a barátnős-hülyülős képek csoportja. Egyrészt dícséretes, hogy makro mód nélkül képes vagy lefotózni a barinőd orcáját, ezzel megmutatva tündéri bájait (például pihés állát). Másrészt meg az is dícséretes, hogy fülig ér az összes szájatok. Szerintem tuti elszabadult a vigyorigáz. Vagy hatott a jamaikai fű, ez meg is magyarázná azt, hogy konkrétan a böszmenagy semmin röhögtök. Tehát itt vannak ezek a cukkeráj képek, ezek a tipikus Adry és Reby ❤ típusúak, és a myVIP szerver zabálja az ilyen mesterműveket. Mivel a világon legjobb barinőkről van szó, akikkel olyan jóban vagy, hogy egymástól kunyeráltok tampont, ezért itt már nem 20-30, hanem minimum 40-50 képet kell adni a myVIP-nek. Tárhely van bőven. Én biztos forrásból tudom, hogy a rendszert úgy tervezték, hogy képes legyen akár tízmillió kiscsaj barátnői körének galériáját tárolni, ha kiscsajonként 300 képet számolunk.

Tehát mit is tettünk eddig, foglaljuk csak össze:
Feltöltötted a Világ Legfontosabb Oldalára, ismerőseid lakhelyére, a myVIP-re magadat és barátnőidet, akiket természetesen láwolsz forewör és ewör. Tehát a célod, hogy megismertesd magadat és imádnivaló csajtársaidat a nagy szar világgal, már majdnem elérhető közelségbe került. Mi hibádzik…?

Hát persze, hogy a REKLÁM! Mivel alapvetően mindenki szarik arra, hogy milyen képekkel zsúfolod tele a profilodat, ezért jobb, ha felhívod a figyelmüket, akárhányszor új képeket teszel fel. És ki ne hagyd, hogy kér-jél kom-men-te-ket is! Ez nagyon fontos, ha nem kérsz kommenteket, akkor lehet, hogy nem fogsz kapni kommenteket, és akkor nem fognak nyalni neked, és akkor kicsi marad az egód. Ezvan, Szprájt. Ebből következik, hogy tessék szépen kiírnod az MSN-nevedbe/személyesüzibe, meg az adatlapos beceneveidhez, hogy te nagyon okos, ügyes, szép és szerény kislányként új, kommentre váró képekkel boldogítottad ezt a világot, legalábbis ezt a sarkát, amit májtumornak, akarom mondani, májvipnek nevezek. Ja igen, a májvip faliújságra is írd ki. Komolyan, mondd el minden egyes haverodnak az MSN-en. Ha igazán okos lány vagy (márpedig miért ne lennél az), akkor az album címének egyenesen azt adod, hogy "komikat kérek!". Tökre nem számít, milyen képek, milyen album, a lényeg, hogy le-gye-nek kom-men-tek! Ha nem írnak kommentet, elsorvadsz!

Nézzük meg, milyen hatalmas tudományos eredménye van a reklámozásnak:
(Fiktív kommentek fiktív képek alatt a nem fiktív myVIP-en.)

ELSŐ VARIÁCIÓ – Mikor teh wagy a képen (modelles pózolós fotók)

Reby: joh kép lett!:D:D tökk cííp wagy :D:D qrva sexy wagy hallodxDxDxD:P szeríííí ❤
Teh: köszíí:D:P téged ish szerííí ❤ :D:):P
Adry: jujj geci xDDD ezen a képen tiszta olyan wagy mint 1 princess:P:P:DxDxD naon cépecske wagy! xDxDxP láw ❤ szeríí <3<3
Teh: köszeee xDDD:$:$;) de teh is princess wagy meg reby is :P:P;) láwollak titeket ❤ szerííí xDDDD ❤

Ezt egyéb körökben úgy hívjuk, csontig nyalás. Itt csak az alapvető szeretet kifejeződése. Igaz, több tucat képen keresztül.

MÁSODIK VARIÁCIÓ – Mikor teh ésh a barinőid wagy csak ők wannak a képen (hülyülős röhögős fotók)

Reby: joh kép lett!:D:D tökk yo volt a bulee :D:D qrva hüjék woltunk hallodxDxDxD:P szeríííí ❤
Teh: jajah:D:P téged ish szerííí ❤ :D:):P
Adry: jujj geci xDDD ezen a képen tiszta hülye fejem wan:P:P:DxDxD naon yóó wolt! xDxDxP láw ❤ szeríí <3<3
Teh: bocsíí xDDD:$:$;) de nekem sokkal gázabb fejem wan ezen a képen :P:P;) láw ❤ szerííí xDDDD ❤

Ezt meg egyéb körökben úgy hívjuk, idiotizmus. Itt csak szép emlékek felelevenítése. Igaz, hogy ez is több tucat képen keresztül.

De szerintem itt hagyjuk abba a gondolatmenetet, mindenkinek a saját megítélésére bízom, hogyan folytatná, és milyen következtetéseket vonna le. Ezt csak egy gondolatébresztő posztnak szántam (csak hosszabb lett).

Nem vagytok 13 (vagy 11, 12, 14) éves tinilányok, és nem vagytok se egoisták, se flegmák. Mert TI NEM TEHETITEK MEG, ha értelmesnek akartok tűnni. Úgyhogy no para, képzelőerőt kikapcs, a dugót kihúzhatjátok a konnektorból.
De akinek ehhez nem kellett a képzeletét használnia… Az szerintem erősen gondolkodjon el valamin… És beszólni nekem, csak szépen, kulturáltan.


Műveletek

Alapinformációk

62 hozzászólás

23 01 2009
Miyazaki

Hát ez valami eszméletlen volt 😀
Csak az a baj, hogy sajnos ez a valóság… (ezért is nem használom a “májvipet” :P)

23 01 2009
nihilus

Ez sajna teljesen a szomorú igazság. x(
Az osztálytársnőim nagy része pont ilyen, és kezdik megfertőzni az “xD-pillanat”-okkal a normálisabb lányokat is… A világot egyszer az egyre hülyébb fiatal tinédzserek fogják elpusztítani… Ha mégsem, az internetet megölik egy évtizeden belül. XD We must take stand, my friends! RAW RAW FIGHT THE POWER! *és most képzeljetek el egy lovon, William Wallace-os arcfestéssel.* Köszönöm

23 01 2009
Motoko

Nekem a !25! éves sík hülye nővérem van ebben a szakaszban, olyan segg hülye, hogy minden egyes cukifiútól érkezett komment után felhívja az összes barátnőjét, mert ezt nekik is látniuk kell!O_o
Nem tudom, nem értem és ne is fogom megérteni őket, ezek vajon, hogy alakulnak ki?

23 01 2009
Velho

Asszem mostantól máshogy fogom írni az ikszdé-t |:

23 01 2009
Fate

Hádde cerííí Revcíííí<3 láááááwwwwww és puxxa!!!!!
Myvipp forewa!!!!xDxD:P:P

23 01 2009
nihilus

Velho, sajnos én is…. kár, pedig a “xD”-t jobban szerettem, mint az “XD”-t, de ez elvette a kedvem. x(

23 01 2009
Rev

Lolikszdé… Srácok, azt nem írtam, hogy az xD-t csak a nemnormál tinicsajok használják. XD

Amúgy igen, a szomorú valóság. :3

23 01 2009
terika

Gyááááá… XDDDDD
Pont indultam aludni, de még elalvás előtt rálestem a blogcidra Revci, mer’ kattolgattak hozzám innen, oszt érted….
Tehát ez a post…ez isteni. Tényleg. Merő tényhalmaz az egész, csak kár, hogy az érintettek nem tudják felfogni sem.
Mellesleg pont az említett korosztályt vizsgálom. Tudjátok kérdőíves kutatással. Ugye ismerős a duma a 14 éves kislánytól, hogy ő milyen érett blabla…nah a kérdőívem is érett embereknek szól, mégsem tudta egy ilyen nagyon érett kislány sem kitölteni végig. De biztos én voltam túlérve…vagy valami >_>
(Kérdőív: a Rev Co. tagjai is tölthetnének nekem egy-egy kérdőívet. )
A májvipen ugye sokminden fenn van…Azt a képet azt hiszem Te is láttad Rev, amin épp orálisan kényeztette a csaj a pasit (mer’ vannak fent ilyenek májvipen).
Az írás viszont korrekt és sajnos valósághű is. :S

23 01 2009
Miyazaki

Hmm… most hogy így este ránéztem az msn-emre, azon belül egyik fiatalabb lány ismerősöm nevére és személyes üzenetére, olyan dejá vu-érzésem támadt:

😀

23 01 2009
Nekomajin

Szerintem meg az van, hogy Rev egy 13 éves kispicsa, aki yaoit néz a myVIP-en. Ilyen postot nem lehet direkt írni!!!!!!!!!!!!!! XD

23 01 2009
Rev

Gecc, de geci wagy Nekomajinbabuci, h ijeneket feltételezel rolam! xDxDxD :D:D:P:P

23 01 2009
Kolombusz

Myvipet annyit szidja mindenki, előbb utóbb muszály lesz regelnem, hogy elsőkézből tapasztaljam meg a fertőt.

Hogy meglegyen a nyalás is:
^^xDDDDDDNaon kirci lett a poct!xD

Egyébként érdekes a különbség XD és xD között, bár én leginkább xd-nek írom mert lusta vagyok lenyomni a shift

24 01 2009
black87

Pont indultam aludni, de még elalvás előtt rálestem a blogcidra Revci

Same.

Szóval gratula Rev, már megint sikerült neked. Hajnali 7-kor még képes voltál itt tartani, hogy elolvassam egy újabb ‘fincshíí’ postodat. 😀

24 01 2009
femaleanon

Legnagyobb kedvenc a témában: Amikor ezek a csöppségek cseppfolyós aggyal úgy döntenek, hogy VAKUVAL TÜKÖRBE fényképeznek. Még ez tűnik néha olyannak, mint azokban a jól ismert anime sorozatokban az a flare-effekt,… Tán anyunak apunak mákja van és a vakuvillanás kitakar valamit a gyerkőce kirakott dolgaiból, és egy arrajáró se tud ráélvezni a monitorra…

24 01 2009
Doryan

Gyönyörűen megfogalmazott helyzetkép, ami magában foglalja “májtumoros” fiókom törlésének indítékát. 😀
Már iwiwre is csak akkor mászom fel, ha valaki képes ott üzenetet küldeni…

24 01 2009
Soa Mark

Nálunk még a fiúk is ilyenek, hmm… de nem nagyon tudom a képeket megnézni mert már töröltem a VIP-em
…\…../……____
….\…/…….|……\
……\/……..|…….|
……/\……..|…….|
…./…\…….|…….|
…/…..\……|…….|
../…….\…..|___./

24 01 2009
Cilicica

Látom betartottad az ígéreted XD Nagyon tetszett! Borzasztó, hogy igaz is… Még persze bele lehetne venni az értelmetlen ismerős jelölgetést. Élő példa, húgom volt “princess”-efektes barátnője ömleng a !saját! képimre… Hát, enyhén néztem ferdén (O.o) hogy mit szeretne a kis tüncike XD (már nincs meg, lol, kivágtam khm, mint kutyát az esőre XD)

24 01 2009
Atrix

“(Bátorkodom megjegyezni, a valódi princess-ek nem pózolnak mellet kirakva, és nem Playboymániások.)”
Enyje Rev, ők a modern princessek, kinek kellenek az uncsi igazi hercegnők akik nem fényképezhetik magukat minden nap a wc tükrében, és nem vehetnek cukker playboyos nyakláncot? :”'((((( Meg egyébként is megtehetik nem? ;Đ (fogatlankurva smiley yay)
Sajnos a sulimban is van szerencsém ilyenekkel találkozni, de szerencsére inkább az alsóbb osztályokban. És lol, hogy mennyire kiismerted őket. 😀 (Y)

24 01 2009
Lejza

Én úgy gondolom, nekem is vannak ilyen képeim, amin én vagyok meg olyan is, ami na barátnőimmel röhögök, és valószinűleg, ha egy külsős megnézné a képeket, akkor k*rvának nézne, vagy csak szimplán hülyének, sőt a barátnőim képei láttán tuti kiakadna, de én pédául teljesen normálisnak tartom magam, meg szerintem picsa sem vagyok, csak lehet hogy valaki ezt szűri le a látottakból.

Szerintem egy képről meg a kommentekből nem lehet ennyire erős kritikát leszűrni, habár kétségtelen, hogy néháyn lány akik melltartóban, vagy vizes pürdőruciban intim pózokat felvéve fotozzák magukat, akkor én is rögtön ezt állítanám,
de lehet hogy ettől függetlenül, hogy van egy képe amin a tükörben fotozza magát, vagy van egy képe amin cukinak tartja magát és ezt kinyilvánítja attól még teljesen normális, és értelmes sőt lehet hogy 5-ös tanuló.

Én nem akarok prédikálni, csak gondoltam nem csak azt kell visszahallani, hogy “eggyet értek, ezé nem vagyok fenn myvipen” meg hogy “ezentúl nem így írom az xD-t”

Gondoltam egy ilyen 13 éves lány is szólhat, akiről lehet hogy ezt feltételezik, pedig 4-es tanuló, és még csak bevásároni se szeret menni, és lehet vele a művészetről beszélni.

Csak ennyit akartam, ha untattalak titeket, vagy nem értetek eggyet esetleg undorottok a kilyelentéseimtől, akkor szóljatok, többet nem írok, nem akarok én polgárháborút szítani egy blogtéma miatt.

További szép napot mindenkine!

24 01 2009
Cilicica

művészet? pölö? kivi vagyok ^^

24 01 2009
Velho

“eggyet” + “kilyelentéseimtől” -> “pedig 4-es tanuló”

=|

24 01 2009
terika

Milyen vizes póló vagy intim ruci? Mikor egynémelyik görcs kis 15 éves libán nincsen semmi sem szinte? Ha csak ennyi lenne…A szexuélis aktusról feltett képek meg akkor mik? Jah bocs, épp bulej vót osztjóelvótunk, fotóztak is sz*pás közben…

Undorító az a hely. Tavaly 7. hó vhanyadikán léptem fel oda utoljára. Most két hete megint és láttam, h volt szépségverseny…hát beszarok komolyan. Nem inkább nem…

Ez mellesleg az információs társadalmunk szülötte, ez a hely, a myvip és iwiw és egyéb ilyenek. Létrejönnek a bevált emberi mintákra a virtuális közegek, makroszintű társadalmat létrehozva így. Szélsőséges helyek lesznek ezek, mert jobban kell koncentrálni a figyelemfelkeltésre. Nem elég csak jelölgetni, kapcsolatot is kell tartani, mert akkor nem lesz olyan mint a valóságban. Erre való a sok kép, a sok szar kommenttel. Valamivel pótolni kell a kiesett időt, amit amúgy a barátaival töltené az ember (de nem, mert netezik épp és társadalmi portálon lakik pont).
A dolgok mögött mégsem az emberek állnak vagyis nem közvetetten…adatforgalom van, meg letöltés és feltöltés, meg szerverek, fenntartók, akik profitálnak. Semmi sem változott, csak más lett a közeg. 😉

24 01 2009
cilicica

Velho, nagyjából erre gondoltam én is XD de nem gondolt rá, hogy nem véletlenül pontozza ki pirossal a szavakat? XD

25 01 2009
Lejza

eggyet” + “kilyelentéseimtől” -> “pedig 4-es tanuló” kössz hogy szólsz, tudod, elgépeltem, és bevallom a helyesírás nem az erősségem de én úgy gondolom, ez sem megitélési pont, szólsz és kijavítom.

Ilyeneken nem akadok fenn, szerintem te is szoktál hibázni, legalább én felválalom, hogy ilyen vagyok, és nem baj, ha kurvának nézel, nem tudod milyen vagyok a gép mögött, és én se tudom, hogy te milyen vagy, mert egyikünk se látja a másikat, de ha ebből így kiismertél szólj, szivesen meghalgatom a véleményed a jellememről!

További szép napot!

25 01 2009
Lejza

Lehet hogy férreérthetően mondtam, de ezket az udorító nem publikusnak itélhető képektől én is hányok XP.
Bocsi az előzőben véletlenül nem reagáltam erre…bocsi nagyon figyelmetlen voltam!

Tényleg elég gyerekes vok bocsi, ha csak ennyi telik XD

25 01 2009
izriot

Myvipet nem ismerem, iwiwen nincs regem, két oldal van az egész neten, ami idegileg fel tud baszni, a neptun és a vatera, a többin csak botránkozom : )
Van pár gyöngyszem nekem is msn-en, pl:

A szopatós képhez meg SOUCE PLS!

25 01 2009
terika

izriot: megvan a link, de a kép törölve lett…nem is értem miért 😛 (most néztem, nem jön be, 404-es kód van már helyette).
A neptun egy gyilkos dög… :S

26 01 2009
cilicica

Lejza:
Az nagyon szép és jó, hogy felvállalod. Tényleg. De itt nem arról szól a fáma, hogy ki mennyire vállalja fel, hanem hogy észrevegyük ezt a szarvashibát, amit Rev kiollózott. Az erős, hogy “kurvának” nézlek, mert tényleg nem látlak, nem ismerlek ahogy megjegyezted. De (!) és ezen van a hangsúly, Rev nem a “kurvákról” írt hanem ezt is megjegyezte, hogy bizony ilyen is van. Ő a “princess” csajszikról írt, és a körükben fellépő problémákról.
A helyesírásoddal kapcsolatban pedig. Tényleg hibázhatsz, igazad van, én is szoktam nem egyszer, de akkor könyörgöm… Ne mond azt hogy lehet veled beszélgetni a művészetekről, ha ilyen szarvasbakikat ejtesz! Amúgy is, XD ilyet hallani egy 13 évestől!

26 01 2009
adam350

ennyi elég 😀 Az is érdekes, h ezek a “kiscsajok” ám nagyon nagy lányok, mert okosak mint a hétagyúsárkány, de a pasik kb csak a kommentre meg a képekhez kell nekik szerintem, mástól fosnak, az ágyról meg már ne is beszéljünk….

ebből könyvet lehetne csinálni, csak mindenki látja és átéli. részvétem annak is aki ebben él. majd felnő (L) xD (azé énis tok vmit ;)) úgyis sztem jólmegsz*patják őket az életben. menjé imulni xD

27 01 2009
Rev

>Cilicica
Nem én ollóztam ki azokat a hibákat, hanem Velho kolléga. :3

>adam350
Hát nem tudom, van benne igazság, abban amit írsz, de azért vannak bőven olyan képek is, amiknek az (akár 13-14 éves) tulajdonosaiból simán kinézi az ember, hogy a Bankos bebaszás/beállás után bevállal kemény dolgokat a mosdóban/rejtett zugokban/épület mögött, lol. Vagy ahogy szokás mondani, koktélért cserébe. Valahol olvastam is ilyesmiről.

27 01 2009
Mion

Mivel épp abban a korosztályban vagyok, amiről itt szó volt, naná, hogy nekem is írnom kell (meg hát szerkesztőtárs is vagyok, vagy mi).
Rev, megint hoztad kiváló szarkasztikus énedet.^^ Which means: megint igazat adtam neked, nem mintha egyébként nem döntöttem volna el már régen, hogy mit gondolok ezekről az emberekről.:D
Ja, és csak hogy kicsit dicsekedhessek: átmentem a mostani ECDL vizsgámon is, Excelből.
Na ennyi voltam.

28 01 2009
hegyicica

Ez a jelenség sajnos az idősebb korosztályokra is kezd ráragadni.
25 körüli ismerősök között is van ilyen szinten lévő csaj.

Szomorú 😦

28 01 2009
kicsiteki

Hú de jó, hogy így elalvás előtt rábukkantam erre a bejegyzésre. Gratula érte! Csodálkozom, hogy volt ennyi energiád megírni ezt. Szerintem kicsit idegtépő lehetett, mert csak ha elolvassa az ember kirázza ahideg, és elgondolkodik… hogy WOW, TÉNYLEG vannak ilyen kölykök a világon, hát ha még meg is írja.
No mindenképp ügyes volt! Még sok ilyet, ha van lelki erőd 😛

29 01 2009
Miaka

Húú, asszem új kedvenc postom született!:) Köszi, haláli lett!:D

10 02 2009
sjonna

Tudtam én hogy hagynom kell magamnak időt ehhez. Már rég óta szemezgetek ezzel a posttal, de a sok emotikon jelezte hogy még ne, várj egy kicsit.

Te végignyálaztad a myvipet?

A variációk gondolom kopipaszták… Már emiatt is megérte elolvasnom. Regeltem pár hónapja a vipre, mert hallottam hogy szépségverseny közeleg és írni akartam róla, miután beléptem és nézegettem kicsit az oldalt rájöttem, hogy semmi értelme nem lenne, mert képtelenség szavakba önteni. Rajok, kurvák, köcsögök, buzik, emósok, faszfejek -> Welcome to the myVIP!

Jó írás ez és csodálom a lelki erődet. Képtelen lettem volna ezért vipezni.

Off: Tegnapi keresőszó a blogomon, szerintem über alles: – “sjonna és rev <3”

Látod Rev? Láwolnak minket a görlik, knowingolják h minda2en cukker fijúk vaunk.

10 02 2009
Miaka

Én már csak azt remélem, hogy Facebookra nem tör be a dili…

15 02 2009
terika

Tudod Rev, ez már tök béna és divattalan dolog, amiről itt írtál.
Nézd meg ezt a videót, ma már ez a trendi.
http://www.napiszar.com/?p=3111
És most lehet hányni meg minden.

21 02 2009
Pötty

EZ NAGYON OTT VAN!Alig bírom ki röhögés nélkül!!

22 02 2009
himitsuno

*-* ez eszméletlen post lett xDD
A reakcióm, persze miután sikerült abbahagyni a nevetést :
O.O jó ég … ez lenne a myvip ? o.o

Szinte már egy éve vagyok tag myvip-en és mégsem tudtam,hogy mi folyik ott… aszem szemüveget kellene csináltatnom magamnak ˇ.ˇ””

2 04 2009
Lilla

Hát ez nagyon ottvan xD és mi a legfájdalmasabb? hogy tényleg ez megy myvip-en -______-” esküszöm, az ilyeneket a törvénynek kellene tiltani…

11 04 2009
Lily

“értelmes sőt lehet hogy 5-ös tanuló.”

Attól még, hogy valaki 5-ös tanuló, nem azt jelenti, hogy értelmes és is…

28 04 2009
terika

…amúgy mára már az iwiw felületén is lehet lógó farokkal pózolni. Hajrá! Ki a nuncit jányok, le ne maradjatok!

19 05 2009
kyssifur

Baszki… ezt születésnél kéne valahogy törölni a prociból. Agyfaszt kapok az ilyenektől… meg a “cuki csajsziktól” is. Néha asszony is ilyen… le tudnám lőni… :S

20 05 2009
AVA

Terika, most néztem meg a vidit, hát, nem a legszebb srácok, de még mindig százszor inkább egy ilyen mint két leszbi csaj. 😀 (Legalábbis részemről!)

Fura, azon is elgondolkoztam, mennyire le vagyunk maradva… ejj, mi nők mikor fogunk a videomegosztókon fellelhető leszbi csókok alá ennyi mocskolódást írni?

Bár felőlem megférnek ott (aki nem akarja nem nézi meg- lásd én, mert én meg azokból nem bírok egyet sem végignézni, nagyon irritálnak, ami érthető, hisz nő vagyok, és nincs leszbi, vagy bi hajlamom).

Visszakanyarodva Rev cikkéhez, nagyon jó, s szinte mindenben egyetértek. Ezért nem vagyok myvipen… (többek között).

24 06 2009
terika

Lassú reakció – sorry. 😛

Igazából ezeket a kommenteket nem is “emberek” írják szerintem. Bár nem akarom posztomnak azt, hoyg erről döntsek – tényleg szubjektív.
A videó maga pedig egy nonszensz és abszurd tényen alapul: poén. Eleinte legalábbis. Szerintem nem mindegy, hoyg miért vannak ilyen dolgok fenn a neten, de ez sem az én hatásköröm. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy szexuális tartalmú videókat miért néz az ember, de ez azt hiszem már egyfajta önmagunk alatt vágjuk a fát effekt (ha az internet véleményformáló erejét veszem alapul).

Amúgy nem hiszem, hogy le lennénk maradva. Nem a fiatalok a mások, hanem a közeg, ahová születnek – és ezáltal változnak. Még huszonéve nem volt általános dolog a tévé sem mindenütt, ma pedig már a számítógép is alapfelszereltsége egy háztartásnak és így lassan, de biztosan az internet is. Ez többek közt digitalizációs hatás is. És nem a technikával van a baj, tehát nem a technika léte okoz problémát, hanem az, ahogyan használják azt.

Az internet maga pedig elég misztikus ahhoz, hogy perverziónak is nevezhetem – és még igazam is van: “üres” tér és úgy töltöd ki, ahogy akarod, amivel akarod. 😉

13 06 2009
kinga1995

hát én is ezért kerülöm ezeket a májvip-féléket 😀
förtelem amit művelnek..

18 10 2009
hawk

beszartam a röhögéstől 😀 kurva nagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

30 10 2009
Sug@r ß@ßy

Nagyon jó szöveg lett! Csak gratulálni tudok hozzá! Engem is elkap néha az xD pillanat…de sajna nem tom abbahagyni! (ez van…) A Szöveg viszont nagyon tetszik és nagyon valós és igaz is! Én a vip-ezést utálom, de rohattul!!! Már amikor ezt mondják!

14 11 2009
Balogh Róbert

Nagyon jó szöveg lett.CSak gratulálni tudok hozá Engem is elkap néh az XD pilanat…

24 12 2009
R

Szerintem mindenkinek volt ilyen korszaka, lehet, hogy nem ennyire látványosan, és lehet, hogy akkor még más volt a divat. Egyszer úgyis kinövik, addig meg nem fogja egy ilyen post eltántorítani őket.

25 12 2009
pisti

HÁt ejnye bejnye Revci ez után a komcsi után aztán tutkó h nincsen láwcsi!
Sőt még szercsi sem. azért 1 puszcsit még kaphatsz ha komizol a nyú pikcsöreim alá!
Na puszcsi

ai.:(L)PRINCESSKE(L)

NA JÓ CSAK VICC VOLT!
amm ez marhára igaz csak gratulálni tudok (Y)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s
%d blogger ezt kedveli: