Szikk Buzinessz – Beteg buziság

4 02 2010

Tévhit, miszerint minden graffitis arc tizenéves. Igazából huszon- és harmincéves fiatalok. Tévhit az is, hogy idióták. Valójában segghülyék. A továbbiakban zsiráfosoknak fogom hívni őket, mert hát graff -> giraffe. Na jó, nem leszek ilyen pöts. Nos, úgy esett, hogy most ők, a vrájtörök vannak soron, gyere, ülj be, és tanulj!

/FLAME ON

A graffiti, mint művészet

A graffiti, röviden graff, ejtsd grefiti/greff, vagy gráf (a hülyébb graffesek néha elírják graffity-nek) egy művészeti ág, amely a hip-hop, avagy happy hippo szubcooltúra szerves része, mondhatni egyik alappillére a beatbox, a nők lealacsonyítása, és a trágárkodás mellett. A lényege kb. különféle stilizált betűk (és néha egyéb dolgok) felfestése minden olyan helyre, ami megtetszik, főleg ha még olyan szűz a terület, mint a szomszéd 8 éves kislány. A graffiti jelentőségében vetekszik a milói Vénusszal, a Mona Lisával, a Wright fivérek bizonyos gépével, a relativitáselmélettel, és a céziumos atomórával, csak éppen anoním művészek alkotják. Plusz pont annak a graffesnek, aki tudja mit jelent mind az öt dolog! Ahhoz, hogy valaki értékelje ezt a művészetet, benne kell lennie, gyengébbek kedvéért, ha nem vagy graffitis, nem fogod tudni értékelni, miért jó. Gyengébb graffesek kedvéért, ez olyan, mintha festőnek kéne lenned, hogy értékelj egy tájképet, érzitek?

A graffitinek több fajtája van, van egyrészt a jó graffiti, ami jó helyen van, és szépen néz ki.
Másrészt van a rossz graffiti, ami rossz helyen van, és olyan, mint egy tarka hányás, vagy nem is tudom mi.
Megkülönböztethetünk olyan típust, amiben a betűkön kívűl van valami figura vagy geometrikus alakzat is, ezek a művészibbek.
Továbbá vannak olyanok is, amik csak betűkből állnak, de mivel baromi nagy tehetség felfújni pár betűt, ezért ezek is nagyon elismertek a graffesek között.
A graffitik mellé szokás szignózni, ami egy kis egyszerű szöveg, egy álnév, és szokás önállóan is használni. (Lásd alant.)

A graffes szleng, aka bevezetés a graff világába

WRITER, ejtsd vrájtör (író):
Mindenki, aki graffes, vagy aki az akar lenni, de puhapöcs hozzá, és csak ezt híreszteli, hogy arcoljon. Egyébként minden writer utálja a tömegközlekedési vállalatokat, ami hazai viszonylatban a BKV-t és a MÁV-ot jelenti, valamint a hatóságokat, amit a “FUCK COPS” szlogennel szoktak kifejezni, mondjuk sima falfirka formájában. Mivel minden writer szeretne anoním maradni, ezért választanak maguknak egy semmitmondó, de kúl – vagy nem – “nevet”, aztán csatlakoznak egy csapathoz, ezután pedig már gyűjthetik az igen fontos respectet. Ilyen kúlos nevek például a ROLX/EKIN (PNC), a TISH (PNC), a SYSTEM (PNC), az EGON (GLK), a TECHO (GLK), a TINTA (R.I.P. amúgy TDF). Vagy hogy gyenge csicskákat is említsek kúl (vagy ratyi) névként, itt van az ETILONE, a FIÓKA, a ROCKO, ők egyébként lebuktak (de nem kaptak, csak felfüggesztettet) Ausztriában, és benne voltak a Retekklub Híradóban is, igaz, a riportba egy TDF videót vágtak be. De láttam már CSÓKOS-t, úgyhogy nem kell itt félni a fantázia hiányától, gyerekek. Ahogy Etilünk is, néhány writer hajlamos a “neve” után one-t vagy oner-t tenni (LiteOner, RidgeOner (KMS), FlukeOne (RGF), MeloneOne, EgunOne, SleepOne, RipeOne, ValveOner, TheZenitOner, DizoOne, MeatLowOner, RabszolgaOne, SimaszkOner, MenyetOne, és a többi majom, ez utóbbi három már kemény nagyon, ugye?), jelezvén, hogy ők – reményeik szerint – a legelső AIDS-esek a saját crew-jukban. Ja, és úgy általában, a writerök tesónak hívják egymást, pont mint a fekák, bizonyítva ezzel, hogy Anya tényleg csak egy van!

CREW, ejtsd krú (legénység/stáb):
Nyomorult, drogos, csöves élethelyzetet sugalló (ghetto), roppant fantáziadús neveket használó, önálló graffitis csapatok, vagy inkább hordák. Egy csapaton belül a tagok egymás seggét nyalják (csak a festék letisztítása miatt természetesen), csapatok között a tagok hol barátkoznak, hol egymást verik szét és egymás anyját szídják. Jellemzőjük, hogy éjjel falkákban, festékes flakonokkal és fémvágószerszámokkal megtömött hátizsákokkal, kapucniban és símaszkban szoktak barangolni a metróalagutakban, általában akkor, amikor áramtalanítva van a pálya. Nos, elég annyi, hogy mivel nem BKV dolgozók, ezt sose tudhatják biztosra. Mindenesetre, hogy legyen pár nagyon gangsztás nevű crew az értelmiségi toplistán, itt van az évtizedes, hírhedt TDF (Total Destroyer Family), a többségében nyóckerből származó GLK (Ghetto Life Kings), és az IDS, ami még úgy is nagyon gangsztás, hogy fingom sincs, mit jelent.

KING, ejtsd ugyanúgy (király):
A legnagyobb, legtechnikásabb, és legbevállalósabb kukik, akik a legtöbbet és legjobbat termelik (graffből persze, mi másból). Egy graffesnek itt jelentkezhet a kitörési lehetőség, amikor elhagyhatja a patkányfészket (mint ahogy NikonOne tette, bár ő meg azóta a Bázis nevű, saját graffes shopjából látja el a writeröket), és hivatalos streetartos lehet, aki csak legálban tolja. Sajnos a legtöbb graffes baromarcú gengszter, ezért nem vonzza a graffelés, ha legális, mert nincs benne adrenalin, és nincs sok respectje a hardcore, de illegális writerök között. És hát ugye ezek befolyásoló tényezők, mer’ a fíling ugye…

TOY, ejtsd toj (játék):
A legkisebb, legbénább kukik, akik annyira nem igaziak, hogy már elmennek műpénisznek is. Rájuk mondják a nem-toyok, hogy mindenhová odatagelnek, ahova csak bírnak, amíg van elég festékük. (Ezzel egyébként minden graffes a kisebbségi érzését kompenzálja, tudniillik minél kisebb a kukijuk, annál több taget firkálnak fel. A “mennyiség előbbrevaló, mint a minőség” alapon, nyilván.) Ide példa is felesleges, mert a graffesek nagy része ide tartozik, ami szomorú, és részben ezért utálják őket, mint a szart.

TAG, ejtsd teg (címke):
Színes légyszar. Pontosabb megfogalmazásban a writer aláírása. Sokat elárul a writerök értelmi állapotáról, hogy sokszor jól láthatóan a semmit írják alá, annak ellenére, hogy semmit mindenki tud rajzolni. Tipikus példa erre a buszok belső tere, ahol a writer feltünteti a nevét a busz részein (néha egymás alá többször is), mintha ő gyártotta volna, ami biztos nem igaz. Egyes writerök szeretnek oda tagelni, ahol a büdös életben senki se veszi észre, de ők titokmániásak, és ettől támad merevedésük. Néhányuk meg a legnagyobb mocsokba tagel bele, aztán csodálkozik, hogy beszart a filce vagy lemossa a festéket az első eső a kosszal együtt.

CROSS, ejtsd krossz (kereszt/átmegy):
Egy rivális crew graffitijének átikszelése, vagy egyéb módon történe kivonása a respect-forgalomból, mert például rossz yardot választott az alkotója. Egy crossolt graffiti már nem generál respectet, így a készítő crew számára feleslegessé (és marha idegesítővé) válik.

YARD, ejtsd jard (kb. kert, udvar, telek):
Egy adott crew “felségterülete”, egy olyan zóna, amit körbevizeltek és erősen uralnak a graffjeikkel.

ATTACK, ejtsd ettek (támadás):
Maga az akció, amikor valamit összebasznak festékkel a művészlelkek. Mondják még úgy is, hogy “rakta” és “felküldte” a graffet valaki.

BOMBING, ejtsd ugyanúgy (bombázás):
A legjobb és legdurvább attackek, amikor mindenki sok segget nyalathat és sok festéket elfújhat. Mivel a graffesek úgy félnek a hatóságoktól, mint a cukorbeteg kiscsaj a cukrosbácsitól, ezért patkánymódon jobbára csak éjszaka csinálnak ilyeneket, vagy ha nagyon kihalt a környék. Tages megfelelője a “széttegelés”.

WILDSTYLE, ejtsd vájdsztájl (vad stílus):
Vad hányások graffitik, amik már nagyobb művészi vénát igényelnek (lehetőleg egy nem szétszurkáltat).

WHOLECAR (WC), ejtsd vólkár (egész kocsi):
Egy teljes vagon vagy motorkocsi összegraffezve. Néha azzal jár, hogy nem lehet kilátni egyik ablakon se. Mivel WC-nek rövidítik, lehet azt mondani, hogy “megcsináltak 5 WC-t tegnap éjjel”, és még poénosan is fog hangzani. A crew-k wholecarban mérik a respectet.

RESPECT (vagy respekt), ejtsd riszpekt (tisztelet):
Egy nagyon elvont fogalom Festékfalván. Tulajdonképpen a fitymaarcúság szinonímája a graffeseknél, azt jelzi, ki mekkora egóval és festékköltséggel rendelkezik. Respectet többféle módon is lehet szerezni: 1) bombinggal, 2) sok tageléssel, 3) környező országok (komolyan) városainak, állomásainak, és vagonjainak graffezésével, és 4) graffes videók összevágásával és torrentes/DC-s/YouTube általi terjesztésével, mint amilyen a Sick Business vagy a Royal Damage (amikben kritikán alulian szar hip-hop zene van). Respectet veszteni crossolással, illetve (elvileg) műemlékjellegű épület, kórház, iskola, templom graffezésével lehet.
Magát a megszerzett respectet egyszerűen az a tudat alkotja, hogy graffeztél valamit, amit mások látnak, lehetőleg minél feltűnőbb és forgalmasabb (mozgó) helyen. Igaz, nem is kötelező látnia bárkinek is, elég, ha csak a többi crewtag tudja, hogy éjjel mit műveltél a metrókkal, attól függetlenül, hogy reggel a BKV-sok észreveszik, és buffolják. Vagy csak simán a kaland kedvéért, az adrenalin miatt, játékból is jó szétbombázni valamit. Ilyen szempontból a respect egy virtuális pénisz, amit növeszteni lehet és kell, hosszának mértékegysége pedig a wholecar. Képzelj el egy akkorát a PAPAS crew tagjainak, mint 50 vasúti vagon.
Egyébként amikor egymás közt dícsérnek egy graffitit, a respect az alapegység (1 db respect), a mad respect viszont 10 db sima respectet ér. Röviden, minél több helyre szarsz oda, annál híresebb leszel!

BUFF, ejtsd báff (foggalmam nincs, talán a buffer angol szóból ered):
Tisztítás, vagyis a graffiti eltávolítása. Ilyen munkát végez pl. az Ifotech Kft, amit nagyon utálnak is a graffesek, a takarítómunkásokat pl. rendszeresen csicskának vagy droidnak nevezik.

DROID, ejtsd getsi, vagy droid (magától értetődik, honnan jött):
A graffitisek szerint a rendőrök kivételével mindenki droid, aki nem graffitis, de főleg azok, akik kifejezik a nemtetszésüket a művészetük iránt. Ilyen szempontból most én is droid vagyok/leszek. A graffesek a droidokat változatos, kedves jelzőkkel illetik, akkor is, ha a droid finoman fejezi ki ellenvéleményét. A droidról feltételezve van, hogy ő egy *random káromkodás*, ezenkívűl *random obszcenitás*, mert nem ért egyet. Egy droid sose értheti meg, hogy a graffiti (a tageléssel együtt) egy művészet, sőt hovatovább kultúra, a graffesek tehetséges művészek, hogy a graffiti örök és hallhatatlan, és hogy faszt sem érdekel egy szar metrókocsi vagy egy vasúti vagon szabályos eredeti színe. A droid sok szinonímával rendelkezik, pl. csicska, csicsesz, csöves (ezt én kaptam itt neten), pöcs, fasz, kis buzi, és hasonlók, helyszíne és writerje válogatja, hogy ki milyen szókincsről tesz tanúbizonyságot.

Életérzés, ecsém

Egyszerűen zseniális, ahogy cirka 20 és 35 közti fiatalok (akiknek elvileg van valamilyen szakmájuk és munkájuk(?)), időt, pénzt, és fáradtságot nem kímélve, ILLEGÁLISAN azzal foglalkoznak, hogy például éjjeli kettőkor, feszítővágót és egyéb szerszámokat használva, akár kötéllel lemásszanak a budapesti 2-es metró szellőzőjébe, majd a szervízalagúton át bejutva a metrókhoz szétgraffezzék őket valamilyen respect nevű marhaság miatt. Mindezt egy életérzés miatt, művészetnek nevezve az egészet.
Mivel a metró mégis üzemi terület, és nem játszótér, ahol maximum leeshetnek a libikókáról, előfordul, hogy egyik-másik graffes kitöri a nyakát, vagy megsüti a nagyfeszültség. De ez láthatóan nem zavarja őket, mert ugyanúgy járnak le wholecarokat nyomni szerencsétlenek. És a legviccessebb az egészben, hogy orbitális arcuk van, de csak ha a művésznevükön hívják őket. A valódi nevüket, simán csak a keresztnevüket se merik felvállalni és felfújni sehova, mert ahhoz már nincs merszük. (A másik meg, hogy az nem menő, persze.) Metró kocsiszínbe menni igen, nevet, arcot felvállalni, azt már nem?
Aztán jönnek azzal, hogy ez a művészet, meg ez a kultúra. Ha mindenki ilyen lazán venné a művészetet, nem tudom, hogy ma hallgathatnánk-e pl. Prodigy-t vagy Pendulumot.
Gondolkodjatok már el kicsit magatokon meg az életcéljaitokon. Érdekességképpen íme két screenshot YouTube-ról, sokatmondó és tanulságos nézegetni őket:

Kíváncsi lennék, mi az életcéljuk, és milyen az az életérzés, ami miatt ilyen céltalan, arrogáns, egoista, “leszarom mit gondolsz” mentalitású seggfejek tudnak lenni. 🙂

/FLAME OFF

Remélem, tudják humorral és öniróniával venni ezt a hülyeséget, mielőtt még kikiáltanának engem *cenzúrázva* droidnak, s megfenyegetnek, hogy be*cenzúrázva* a pofámat. 😀 Különben meg ingyenreklám is volt. Szóval, mit is mondhatnék így a végére, minthogy mad respect, tesók!

Oh, és ha elírtam valamit, szóljatok, kijavítom… 🙂


Műveletek

Alapinformációk

218 hozzászólás

2 07 2010
BenyoBoy

A graffitis szarok közül egy videó tetszik, amit REQ csinált (graffitis ÉS zenész is, a SKINT’ kiadónál adott ki pár anyagot):

2 07 2010
tetvesek

kajak buzik vagyok ember. fogalmatok sincs mi a graffiti sok buzi anime rajongo csira kocka köcsög aki megse mozdul a lakásábol mert egy retkes fasz van a segükbe egésznap megnézném mi lenne ha anagyobb emberek elé kerülnétek az összes retkes majom egy pofon lenne

2 07 2010
Junchi

kajak buzik vagyok ember.

Hát az vagy. 😀 (Sajnálom, faszkalap, de ebből nem fogod kimagyarázni magad. xDDDD)

Amúgy köszönjük a névváltást, “kedves” csíra; na nehogy azt hidd már, hogy nem jöttünk rá, kit takar ez az újabb művésznév. :3 Terjeszd mindenütt a “kajak buzik vagyok ember” szövegedet, mert ezzel kivételesen egyet tudok érteni. xDDDD

(Amúgy bocs, Benyo, beszóltam neki, de ezt nem lehetett kihagyni…)

2 07 2010
BenyoBoy

Jajj, ugyan már, ez annyira alap, hogy előbb utóbb én is elővettem volna, nincs gond, tényleg, tipikus kihagyhatatlan. 😀

4 07 2010
Ádám

Csíra, inkább menj, és keress állást, hidd el, nem lenne időd így, segély mellett feleslegesen káromkodni agyba-főbe egy olyan oldalon, amit “nem is szeretsz”.
Elsőre, a beszédstílusodról kutyaszart takarítani lennél elég, vagy hogy könnyebb dolgod legyen, állj ki valahova 5000-ért. (ezért ismered csak a Gubacsit)
És de igen, elég cigány modorod van. Nem is lehetsz más!
Letagadod a saját fajtád? Az Interneten hosszúra engedte anyuci a pórázod büdös kutya!

Lángszóróval pörkölném az ilyet!

4 07 2010
Csirák vagytoK!!!!!!!!!!!!

Szoptad köcsög.A spanom tetvesek.De raj gyerekek vagytok egy félrenyomás a billentyün s már megy a dedo.ti is tudjátok nagyon jol hogy TI vagytok a buzik kis köcsögök.Adám én anyád szájába szoktam pörkölni a gecimet xD,
És még egyszer grat Juncshi te vér köcsög hogy felfetted a spanomat…csicska geci.

4 07 2010
Dodgers

“De raj gyerekek vagytok egy félrenyomás a billentyün s már megy a dedo.”
“ti is tudjátok nagyon jol hogy TI vagytok a buzik kis köcsögök.”

Beszarás ez a gyerek. Ti ketten (már ha tényleg ketten vagytok) kiabáltok buzit/gecit/csicskát mindenkinek, de ti nem vagytok se dedósok, se buzik. Egyszerűen fel sem merülhet a gyanú. Se a cigány lét vádja, ha már ilyen szépen művelitek sajátos nyelvüket.

(elnézést Benyo, de ez már tényleg szégyen, amit ez művel)

4 07 2010
Junchi

Persze, majd be is veszem, buzifejű. :3

Figyelj, nem tegnap óta vagyok netes arc, felismerem, ha valaki álnéven osztja az észt, és Te azt tetted. Különben nem Te reagáltál volna Csírák vagytok néven, hanem tetvesek “barátod”.

4 07 2010
cilicica

Te jó ég Rev, nem lehetne végre letiltani ezt az egész szart végre? Unom már hogy hónapok óta ezt kell lessem a saját kommentjeim közt csak azért mert véleményeztem egyszer… (persze nem ezt a buzit, hanem magát a posztot, amit gondolom már mindenki elfelejtett hogy mi is áll benne :D) Mégegyszer: Plz, valamit moderálj ennek a szarnak… Ha nem teszed tuti, hogy szét zaklatom vele a fejed msn-en 😀

4 07 2010
BenyoBoy

Szerintem folytassuk, így tényleg egyre viccesebb. 😀

4 07 2010
Ádám

Tudom, hogy anyáméba szoktad!
Mondta is, hogy milyen egy tetves kis aszott pöcsöd van.
Örülj, te kis hajléktalan köcsög, hogy valaki ingyen leszopott!
Legalább megtudtad, milyen nővel buziii! XD

5 07 2010
Csirák vagytoK!!!!!!!!!!!!

Na legalább be ismered hogy egy tetves ribanc az anyád te kis fasszopo szarházi.
SZÉTBASZOM A FEJETEKET ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

5 07 2010
BenyoBoy

Kár a gőzért füstös, mindenki tudja, hogy csak a pofád nagy, senki nem fog beszarni a kamu dumádtól. Nekem se írtál még semmit.
Talán segítség kell? Az írás vagy az olvasás nem megy?

5 07 2010
Ádám

Ennyi a válaszod löttyedt faszú?
Még ha az is lenne, vagy a fél kerület végigment volna rajta, ki a faszt érdekel, ő dolga lenne.
LOL!
Tényleg egy kis csíra vagy XD

5 07 2010
Csira vagy Adam!

Én vagyok a csira??
Te szard le hogy mekkora kurva az anyád.Szégyeld el magadat te faszrágó senkiházi tetüláda teeeee.

5 07 2010
Dodgers

“Én vagyok a csira??”

Kérdésben a válasz. Te kérkedsz más anyjának megszúrásával, és még neked áll feljebb, ha visszanyal a fagyi. Ekkora egy gyökeret. Elszégyellni meg legfeljebb te szégyellheted el magad a sorozatos pofára eséseid miatt. Több usernév mögé bújás, visszafelé elsülő buzizás/gecizés/csicskázás, hazudozás, csakazértis provokatív hangnem bárminemű ok nélkül, gyerekesség, soroljam még?

5 07 2010
Csirák vagytoK!!!!!!!!!!!!

Apádnak van több userneve a homo.hu n kisköscsög.Am meg köcsög vagy!!!!!!

5 07 2010
Junchi

Nahát, tetvesek “cimborád” is kis i-vel írta a csírát. Ó, micsoda véletlen egybeesés. 😀

Nem kell hazudni, kis geci, hisz már mind tudjuk a kis titkodat: “kajak buzik vagyok ember”. 😀

5 07 2010
Dodgers

Akkor ez a usernév/hozzászólás páros biztos nem a tiéd:

Animés Toyások alias Még MIndig Csirák Vagytok!!! -> Na tudtam én hogy végül nekem lesz igazam!

Sőt, biztosan nem te vagy Tetves sem, ha már ilyen tökéletesen utánozzátok egymás stílusát, biztosan ennyire jó barátságban vagy mindkét éneddel. Ezek szerint már skizofrén is vagy, nem csak egy sunyi, hazug, rézbőrű trágya?
Egyébként honnan ismersz ilyen homós oldalakat ilyen rálátással? Csak nem…? Biztos onnan szeded a kuncsaftjaidat estére, és ezért ismered a Gubacsit ennyire.

Apámat meg tessék békén hagyni, ha kérhetem.

5 07 2010
cilicica

Akkor máshogy írok. Lejáratjátok Rev blogját.

ennek a csicskának hiába írtok, hiába vitázzátok ki a gatyájából, nem veszi a lapot hogy 600x le volt járatva, mert 600x szarta le, vagy nem is tudott mit válaszolni, mert nem terjed odáig az agya. Ti pedig ahelyett, hogy figyelembe se vennétek, hogy nem foglalkoznátok vele, (mert nem érdemli meg…) ahelyett pontosan úgy ugráltok, ahogy ő tudat alatt fütyül, mert szégyen az a beszélgetés, szégyenek ezek a kommentek, és szégyen hogy még mindig nem hagytátok abba. Baszogtassátok a saját blogotokon ilyen sűrűn, ne rev-én.

Jó móka? Grat hozzá. Sztem rohadtul inger szegény. Eddig kussoltam, de hány hónapja meg ez a szar? Most már elegem van. Rev a haverom, ahogy nektek is srácok, de ez gáz, mert itt már régen nem róla vagy a blogjáról, posztjáról van szó, hanem a saját egótokról, hogy kié lesz az utolsó szó. Benyó, Junchi titeket olvaslak, olvastalak, nem vártam volna.

5 07 2010
BenyoBoy

Ha Revet annyira zavarná, már rég moderálta volna a kommenteket, vagy lezárta volna? Nem? De.
Nekem meg ne hánytorgasd fel ezt az egészet, mert ha annyira olvastad volna a kommenteket, láthatnád, hogy én máson sem vagyok, csak azon, hogy ennek az egésznek vége legyen. Kértem itt írásban mindenkotől, nem jött be, ez van.
Cirkusz kell a népnek, én meg nem maradok ki semmi jóból, és nem is vagyok semmi rossz elrontója.
Gond van, akkor ott van Rev, neki lehet szólni.

5 07 2010
cilicica

Vagy neki van tartása, és érzelmi vonzata, hogy nem bassza le a haverokat. Talán. Erre nem gondoltál?

Ez az, hogy mondod, de nem teszed, mint a “cigó” amikor mondja hogy szétbassza a fejed, de valahogy nem jut odáig. Egy kis párhuzam.

Ez az, cirkusz kell a népnek, de ha nem maradsz ki semmi jóból, akkor ne vond ki magad belőle.

Tőlem vitázhatunk, viszont az én IQ-m létezik is, nem csak mondom hogy van valahol, szóval rázósabb ügy mint ezt itt nevetségessé tenni. Persze jobb lett volna szellemi kihívás nélkül szimplán csak egyet értened hogy a srác egy köcsög és tényleg nem érdemes vele baszakodni. De oké.

5 07 2010
BenyoBoy

Húú, de csipkelődős hangulatban van ma valaki. Rev-et annyira nem ismerem, de nem hinném, hogy nem tudott volna szólni, ha akart volna, hogy elég. Nem lebaszás meg beszólás szinten, csak ennyi: stop, ő meg blokkolja a kommenteket és kész. Kizárt, hogy sértődés lett volna belőle. Amúgy de: írtam, hogy kéretik abbahagyni. Egy óráig működött is az egész.
A sértegetést meg nagyon kulturáltan kéretik kibaszott gyorsan befejezni, mert én egy szóval nem írtam, hogy hülye vagy, vagy hogy nem értenék egyet azzal, hogy a srác egy tahó. Valóban nem kell foglalkozni vele, de látod: komment mindig születik. Én abbahagyhatom megint, de úgy is fog folytatódni, amíg nem szól valaki Revnek.

5 07 2010
BenyoBoy

írtam neki e-mailt, hogy valami történjen, a flamet hanyagoljuk, kéretik többet nem kommentelni, és nem foglalkozni a gyökerekkel.

Remélem most már mindenki hepi.

5 07 2010
cilicica

Húú, az előbb de pontosan ugyan ezt írtam rólad. 😀 Nem azt mondtam hogy nem tudott volna szólni, hanem annál IQ-sabb hogy írjon ide. Még egy rakás kutyaszarhoz is lehet mit írni, ld Napiszar.

Tudom mert ahogy feltekerek éppen pont ki nem szúrja a szemem az a kommented amiben kéred, ugyanakkor fogást adtál magadon azzal, hogy azt írtad nem maradsz ki semmi jóból.

Khm. Eszem ágában sem volt kritizálni blogos személyed, én mindössze megjegyeztem valamit, amit észre véltem venni, természetesen kibaszott gyorsan abba is hagyom. Pont most. Vagy most? Nem. Inkább most.
Megjegyezted, hogy nem neveztél hülyének. Mert én téged igen? o.o Hol? Mikor? Én saját magamra jegyeztem meg, hogy van készségem szét idegelni mindenkit körülbelül 1 perccel az után, hogy észrevettem: Válaszoltak.

Plusz, nem neked címeztem az első kommentem, hanem úgy mindenkinek, illetve az egy teljesen más kérdés, hogy feltüntettem a neved, hogy nem gondoltam volna hogy együtt mozogsz a tömeggel. Ha vérig sértett a megváltozott véleményem, előre is elnézést kérek, én egy őszinte ember vagyok.

5 07 2010
BenyoBoy

“Tőlem vitázhatunk, viszont az én IQ-m létezik is, nem csak mondom hogy van valahol, szóval rázósabb ügy mint ezt itt nevetségessé tenni. ”
Ez valóban kedves megszólalás volt.

5 07 2010
cilicica

jaja, azt elöljáróban akartam leszögezni hasonlatot vonva csajságom, és ő rajsága közt. Nem rád, nem érted, nem veled kapcsolatban, eggyáltalán semmilyen vonzattal feléd… Okés?

5 07 2010
cilicica

Miért hiszi mindenki hogy rögtön minden mondatommal “Őt magát, a lelkét” akarom célba venni. Komolyan mint az exem…

5 07 2010
BenyoBoy

OK, akkor a hozzád intézett részeket is vegyük tárgytalannak, ok? 🙂
Sajna hajlamos vagyok mindent magamra venni.

5 07 2010
Swizz ( Pötty )

Küldtem egy sms-t Revnek, amit valszeg hamarabb el fog olvasni, mint az e-mailt. Megkértem, hogy blokkolja a kommenteket, ennél a postnál. Remélem elolvassa. Benyo, Cilicica légyszi hagyjátok abba, most akkor köztetek lesz a veszekedés, nem Csíra és mindenki között…Nem tudom miért nem lehet, ezt abbahagyni. Nem akarok belefolyni semmibe, jó lenne ha végre mindenki elhúzna innen és nem olyanokra pazarolná az energiáját akiket még csak nem is ismer. Nekem is nehéz nem visszaszólni Csírának, de kérlek titeket, próbáljátok meg! Köszönöm.

5 07 2010
cilicica

Persze, nekem oké, szívózás vissza 🙂 Swizz jól tetted, köszi 🙂

6 07 2010
Nevesincs Guru \o/

vicces ez az egész… mivel értek pár dolognak utánanéztem ezzel a csíra gyerekkel kapcsolatban. néha jól jön ha az ember már feltört pár oldalt meg szolgáltatást meg ha vannak kapcsolatai érdekes hátterű haverokkal pl internetszolgáltatóknál meg ilyen olyan hatóságoknál. tudtátok, hogy az ORFK külön csoportja figyeli a netes adatforgalmat meg hogy IP-hez be tudják lőni hogy melyik család vagy cég szerződéséhez tartozik az adott netkapcsolat?

azt már mindenki tudja hogy “csírák” barátunk melyik egyetemre jár, mert azt leírta. én még sokkal többet tudom róla. hogy ne sértsek személyiségi jogokat, csak annyit közlök egyelőre, hogy pl csórikám budapesti és Inviteles. de a haverjairól is tudok egyet s mást. az itteni tetvesek nevű spanja pl T-Onlineról tolja szintén bpről. ennél többet nem írhatok, mert engem b@sz meg a rendőrség, de tudok még róluk olyan dolgokat is amik miatt kaphatnának akár egy extra segglyukat is. vagy pl lakcím, kínos dolgaik, stbstb.

nem mintha bajom lenne a normális graffitisekkel, de az ilyen büdös patkányok csak genetikai hulladékok és sajnos még darált kutyakajának se lennének jók. úgyhogy ha tovább ugatnak, meg lehet őket szoptatni mint a torkosborz, csak rám van szükség és késsz.

ja majd elfelejtettem, “tetvesek” emailcímét lehet spammolni ezerrel meg beírkálni homoerotikus oldalakra mint jópasit:
golyo@citromail.hu
(működő cím, ellenőriztem, meg már fent van pár buzi párkereső oldalon *kacsint*)

ja és rühellem az animéket, mielőtt valamelyik nyomorék graffitis ezt gondolná ezt olvasva. ennyit a szarakodásról, csak írjatok, ha kell szivatni ezeket…

N.G.
%d blogger ezt szereti: